Vissza

Összehasonlított termékek

Roller SPARTAN X-125

Összecsukható alumínium roller. több


E-shop: Raktáron: 2-7 nap

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
16 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Spartan X-125 roller egy klasszikus, összecsukható alumínium roller.  A biztonságos közlekedésről a roller hátsó kerekein található taposófék gondoskodik. Tömör kerekeinek köszönhetően szinte minden terepen használható a roller. A rollert gyermekeknek ajánljuk. A roller kormányának markolata párnázott, a biztonságos kapaszkodás és a ütközések tompítása érdekében. Gyermeke kedvenc időtöltésévé válhat a roller használata, mivel kicsi erőbefektetéssel élvezheti a gurulás élményét.
A rollerek általában két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga. A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatók is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajtható a leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb roller megbirkózik a mérsékelt tereppel is. A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még a rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző. A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll (2 könyök védő, 2 térd védő)

Technikai adatok:
  • könnyített 80% alumínium váz
  • állítható kormánymagasság 60-82 cm között
  • egyszerűen összecsukható
  • kerekek PU 125 mm
  • szín: piros - fekete
  • taposó fék a hátsó keréken
  • a roller maximális terhelése 70 kg

 

Vélemények

Értékelés: 4.8

96%

vásárlónk ajánlja

4

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 11. 12. 2015

Vásárlás helye: www.insportline.hu

4 és fél éves gyerkőcnek vettük, olyat szerettünk volna, amit minél tovább tud majd használni.

Állítható kormánymagasság, összecsukható (viszonylag egyszerűen) , könnyű, tömör gumi kerék, elég masszív szerkezet. Az ára is kiváló.


Paraméterek

Keréktípus PU
Váz Alumínium
Fékek Lábfék
Maximális teherbírás (kg) 70 kg
Kerekek mérete 125 mm
Súly 2.70 kg
Kormánymagasság 72-82 cm
Csapágyak ABEC 5

Hasonló termékek

Termék árának követése