Sport>Sportok>Rollerek>Összecsukható rollerek > Roller SPARTAN X-125 (Termékkód: S204)

Roller SPARTAN X-125

Összecsukható alumínium roller.

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

Összecsukható alumínium roller.

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
Kedvezmény:
 • Leírás
 • Paraméterek
 • Hasonló termék (8)
 • Referenciák (2)

Roller SPARTAN X-125

A Spartan X-125 roller egy klasszikus, összecsukható alumínium roller.  A biztonságos közlekedésről a roller hátsó kerekein található taposófék gondoskodik. Tömör kerekeinek köszönhetően szinte minden terepen használható a roller. A rollert gyermekeknek ajáljuk. A roller kormányának markolata párnázott, a biztonságos kapaszkodás és a ütközések tompítása érdekében.Gyermeke kedvenc időtöltésévé válhat a roller használata, mivel kicsi erőbefektetéssel élvezheti a gurulás élményét.

A rollerek általában két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga. A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatósak is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajthatóa leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb roller megbírkózik a mérsékelt tereppel is. A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még a rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző. A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll(2 könyök védő, 2 térd védő)
Technikai adatok:
 • könnyített 80% alumínium váz
 • állítható kormánymagasság 60-82 cm között
 • egyszerűen összecsukható
 • kerekek PU 125 mm
 • szín: piros - fekete
 • taposó fék a hátsó keréken
 • a roller maximális terhelése 60 kg

Roller SPARTAN X-125 - Termékparaméterek

Keréktípus
PU
Váz
Alumínium
Fékek
Lábfék
Maximális teherbírás (kg)
50 kg
Kerekek mérete
125 mm
Súly
2.20 kg
Kormánymagasság
72-82 cm

Roller SPARTAN X-125 - értékelés

Forrás – arukereso.hu

Átlagos értékelés 5 / 5 összesen 2 véleményből

Vásárlás helye: www.insportline.hu

A kisfiam részére vásároltam meg, mert nagyon szeretett volna rollert. Szempont volt, hogy fém és strapabíró legyen. Mindemellett ő imádja a piros színt. Leírása alapján ez a termék megfelelő volt számunkra.

Fém, stabil, állítható kormány

nincs

Vásárlás helye: www.insportline.hu

4 és fél éves gyerkőcnek vettük, olyat szerettünk volna, amit minél tovább tud majd használni.

Állítható kormánymagasság, összecsukható (viszonylag egyszerűen) , könnyű, tömör gumi kerék, elég masszív szerkezet. Az ára is kiváló.

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom