Vissza

Összehasonlított termékek

SCITEC NUTRITION PROTEINISSIMO SZELET 50 GR.

Proteinissimo - magas fehérjetartalom,pálmaolaj mentes több


690 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Étkezések közötti megváltás

Ismerős az érzés, amikor épp nem tudsz enni, és majd’ megveszel egy falat bármilyen harapnivalóért? Ilyenkor szoktak “becsusszanni” a gyorséttermi ételek, vagy az ilyen-olyan automatákban kapható édességek, snack-ek.

Te viszont egészségtudatos sportoló vagy, akinek bizony nem mindegy, hogy az ilyen kényszerű holtidőben mivel húzza ki a következő étkezéséig.

Pontosan ilyen helyzetekre fejlesztettük ki neked a Proteinissimo fehérjeszeletet, ami összetételénél fogva nem csak rendkívül praktikus megoldást jelent a problémára, de nem utolsó sorban, finom is – csokival bevont, ropogós, belül karamell ízű réteget tartalmazó, igazi ínyencfalat!

Magas fehérjetartalmánál fogva minden sportoló számára jó választást jelent, ráadásul kiváló rostforrás is.

 


TERMÉKLEÍRÁS
A száraz, íztelen fehérje szeletek ideje lejárt, a Proteinissimo Prime új színt visz a protein szeletek világába. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a magas fehérjetartalom és a finom, krémes íz között, ha fehérje szeletet szeretnél fogyasztani. Az új generációs fehérjecsokoládé – tápértéke miatt – nagyszerű snack edzés körüli időpontokban, de igazából a nap során bármikor fogyasztható bűntudatmentes desszertként. Igazi csokoládé élmény: belül krémes fehérjében gazdag töltelék, kívül minőségi csokoládé bevonat, alatta karamell/gyümölcs réteggel.

A szelet magas minőségű fehérjék gondosan megtervezett keverékével készült, amelyek hozzájárulnak az izmok növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.

A termék nem tartalmaz hozzáadott cukrot*, kellemes édes ízét maltitol biztosítja, melynek nincs erős mellékíze. Aszpartám mentes, pálmaolajtól mentes, emellett pedig magas rosttartalommal rendelkezik.

Ha találkoztál a korábbi Scitec Proteinissimo szelettel, tudod, hogy ízben és minőségben magasan tartjuk a lécet. Miben több a Prime? Megtévesztésig hasonlít egy hagyományos csokoládéhoz, viszont tápértékben maximálisan szolgálja edzés és diétás céljaid. Kóstold meg, nem fogod megbánni!


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!