Vissza

Összehasonlított termékek

Roller Crussis Cobra 4.3 fekete-narancs 26"/20"

Ultrakönnyű alumínium roller egyedi vázzal és nagy felfújható kerekekkel! Az állítható magasságú fellépő alkalmassá teszi a városi közlekedésre és a kihívásokkal teli terepre is! több


237 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Crussis Cobra 4.3 fekete-narancs 26"/20" roller a legkönnyebb modell 26”/20” kerekekkel a piacon! Masszív, egyedi felépítésű alumínium váza rendkívül könnyűvé teszi a rollert. A váz nagyon egyedi, mivel a hátsó villa és a fellépő egy darabból áll, megakadályozva, hogy eltörjön ott, ahol a villát általában a vázhoz rögzítik. Mivel a váz is rendkívül szilárd, hatékonyan hasznosítja az energiát.
Egy másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a hátsó kerék 2 különböző pozícióba állítható, így változtatható a roller magassága. Sík terepen haladva érdemes a 45 mm-es alsó magassággal közlekedni, nehéz terepen pedig 65 mm-re érdemes változtatniA  26”-os és 20”-os kerekeken nagy sebességű Schwalbe Marathon Racer abroncsok találhatók, extra alacsony gördülési ellenállással.
A megbízható TEKTRO V-fékeka bal oldali markolat csengője és a kényelmes szilikon markolat sima és kényelmes utazást tesz lehetővé. A rollerhez tartozik egy praktikus, szabadalmaztatott mechanizmussal ellátott kitámasztó is, amely külön vásárolható meg. Szóval, pattanj fel és kezdődhet is a kaland!

Megjegyzés:  A látható kép csak illusztráció. A valóságban a roller színe kék.
 

Forradalmi alumínium váz

Crussis Cobra alumínium váza egyedülálló abban, hogy a hátsó villa és a fellépő egy darabból áll. Nem azért, hogy jól nézzen ki, hanem azért, hogy a váz ne törjön el ott, ahol a villát általában a vázhoz rögzítik. kúp alakú cső és a háromszög alakú nyakrész további szilárdságot biztosít a rollernek. 
A fellépő megemelt magassága jól jön a kihívásokkal teli terepen, mivel megakadályozza, hogy a fellépő olyan akadályba ütközzön, ami esést okozhat.

 


Állítható magasság

 hátsó villán két szárny található, amelyek segítségével a fellépő magasságát  a terephez igazíthatod. Sík terepen haladva érdemes a 45 mm-es alsó magassággal menni, nehéz terepen pedig 65 mm-re érdemes váltaniA roller magasságának csökkentésével stabilabb a roller, mivel a támasztóláb nem hajlik meg annyira. 

 

Nagy sebességű gumiabroncsok

Schwalbe Marathon Racer  kiváló túraabroncsok SpeedGrip (természetes gumi) anyagból készültek, amely lehetővé teszi a gumiabroncsok akár 6 bar nyomásig történő felfújását. Az anyag és a nagy nyomás rendkívül alacsony gördülési ellenállást és kiemelkedő tapadást biztosít, így a gumiabroncsok alkalmasak aszfaltozott utakra, valamint köztes terepre, például földutakra vagy erdei ösvényekre. Ezenkívül a RaceGuard nylon kettős rétege megakadályozza a defekteket. A fényvisszaverő csík javítja a felhasználó láthatóságát gyenge fényviszonyok között.

 

 


Technikai adatok - Roller Crussis Cobra 4.3 fekete-narancs 26"/20":

Váz Alu 6061
Stucni  CRUSSIS Al, 31,8/100 mm
Villa CRUSSIS fixed 
Kormánycsapágy  Ahead 1 1/8"
Kormány CRUSSIS Al MTB
Kormány szélessége 620 mm
Felnik CRUSSIS 26"/20", duplafalú, bélelt
Gumiabroncsok SCHWALBE Marathon Racer Perf, RaceGuard 26x1.5 (40-559) / RaceGuard 20x1.5 (40-406)
Markolat  CRUSSIS, 100% szilikon 
Fékek TEKTRO V-fék beépített csengővel
Kerékagy  CRUSSIS 100 mm-es ipari csapágyakkal, 24D / 65 mm, 24D
Javasolt minimális felhasználói magasság 140 cm
Javasolt maximális felhasználói magasság 190 cm
Súly 7,635 kg
Súlykorlátozás 120 kg
Hossz 1707 mm
Fellépő hossza 423 mm
Fellépő tiszta súlya 45/65 mm
Magasság 890 - 930 mm
Tengelytávolság 1146 mm
Szelep típusa AV

 

Paraméterek

Keréktípus Felfújható
Váz Alumínium
Fékek Pofásfék
Maximális teherbírás 120 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 140 cm
Az első kerék mérete 26 "
A hátsó kerék mérete 20 "
Súly 7.60 kg
Állítható magasságú kormány nem
Kormány magassága 93 cm
Fellépőlap magassága a földtől 7.50 cm

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!