Vissza

Összehasonlított termékek

BenchK 521B bordásfal

Lengyelországban gyártott bordásfal, amely megfelel a gimnasztikai eszközök PN-EN 12346:2001, PN-EN 913:2008 európai biztonsági szabványainak. több


221 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A BenchK 521B bordásfal egy tartósan rögzített húzódzkodóval ellátott bordásfal, amely tömör bükkfa és fém kombinációja, így minden belső térbe tökéletesen illeszkedő sportbútort hoztak létre.

A bordásfal fokai a legjobb minőségű bükkfából készülnek és kézzel olajozottak. Az oldalsó fémprofilok (40x50mm, 20mm vastag) porszórt, matt fekete színűek.

A bordásfal falra vagy padló és mennyezet közé szerelhető. A BenchK 521B előnye a húzódzkodó magasságában elhelyezett további fok, amely változatosabb gyakorlatokat tesz lehetővé.

A BenchK 521B bordásfalra felszerelhető BenchK DB 510 tolódzkodó és/vagy B 510 edzőpad is. 

A szerelési készlet is mellékelve van (nem tartalmazza a falra szereléshez szükséges készletet, mivel annak típusa függ a fal  típusától, amihez rögzítve lesz). A falra szerelés nem lehetséges gipszkartonra és 10 cm-nél vékonyabb válaszfalra. A padlótól a mennyezetig való szerelés álmennyezet esetén nem lehetséges. A vásárló felelős a bordásfal legmegfelelőbb rögzítési módjának eldöntéséért.


Technikai leírás:

A felhasználó maximális súlya: 
150 kg
Szélesség: 67 cm
Magasság: 2,30 m – 2,40 m
Mennyezeti magasság padlótól a mennyezetig történő szereléshez2,40 m-től 2,72 m-ig
Mennyezeti magasság falra szereléshez2,40 m-től
Szerelés típusa: falhoz vagy padlótól a mennyezetig
Súly: 21 kg
Szín: matt fekete fa fokokkal
Anyag: fém, bükkfa


Videó

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!