Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech L-Carnitine 500 pezsgőtabletta citrom-lime

20Tab, Az L-karnitin az egyik leghatékonyabb zsírégető. Az L-karnitin képezi az alapját annak a ’szállító rendszernek’, amely a zsír molekulákat a sejt mitokondriumába szállítja. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár nem elérhető
1 590 Ft
79,50 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

L-Carnitine 500 pezsgőtabletta - citrom-lime

Az L-karnitin az egyik leghatékonyabb zsírégető. Az L-karnitin képezi az alapját annak a ’szállító rendszernek’, amely a zsír molekulákat a sejt mitokondriumába szállítja. Itt történik a zsír lebontása és itt képződik a zsírból energia. Az edzés során a szervezetnek több L-karnitinra lenne szüksége, mint amennyit előállítani képes. Ezért nagyon fontos, hogy pótoljuk a hiányzó mennyiséget, főleg intenzív kardio edzéskor. A pezsőtabletta kiszerelés esetén az L-karnitin 100%-ban felszívódik feloldott állapotban. Az L-Carnitine 500 Pezsgőtabletta nagyszerű citrom-lime ízű formula, melyet egyszerűen egy pohár vízbe kell dobni, megvárni, míg néhány perc alatt feloldódik, majd élvezni fantasztikus ízét. Az L-Carnitine 500 Pezsgőtabletták a legjobb természetes megoldást nyújtják a gyors zsírvesztés érdekében, ráadásul plussz energiát biztosítanak az edzés során.

Kiszerelés: 20 tabletta

Felhasználási javaslat: Oldj fel 1 pezsgőtablettát 200ml hideg vízben, hogy egy adag italt nyerj. Igyál gy adagot 30 perccel edzés előtt.

 

 


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 31. 12. 2012

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Legyen benne megfelelő zsírégető.

Nagyon jó íze van.

Nem találtam ilyet.

Hasonló termékek

Termék árának követése