Vissza

Összehasonlított termékek

Gimnasztikai labda inSPORTline Top Ball 65 cm

Gimnasztikai labda 65 cm átmérővel, max.terhelés 600kg, kézi pumpával több


Szín: 

Válassz terméktípust

7 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

A vásárláshoz ezt kapod még

  • Az e-shopunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő

Termékleírás

Gimnaszitikai labda inSPORTline Top Ball 65 cm egy új generáció a gimnaszitikai labdák közt. Az inSPORTline Top Ball 65 cm nagyon kemény és strapabíró PVC-ből készült, 600 kg terhelhetőséggel és csúszásmentes felülettel. Az inSPORTline Top Ball gimnasztikai labda több színben és méretben készül. Az inSPORTline által forgalmazott gimnasztikai labdák erős, ellenálló anyagból készültek. A labdák hasadásmentesek. A gimnasztikai labdákat szinte az összes talajgyakorlathoz felhasználhatja. Egy egyszerű otthoni tornánál is változatosságot és különböző gyakorlatok bevezetését is elősegítheti a labda. Használhatja ülő alkalmatosságként is, ekkor a gimnasztikai labda elősegíti a helyes testtartást ülés közben, ugyanis a törzsizomzat folyamatos és összehangolt működésére van szükség ahhoz, hogy ne veszítsük el egyensúlyunkat és ülve maradjunk a labdán. Továbbá a gimnasztikai labda alkalmas különféle relaxációs gyakorlatokra is. A gimnasztikai labda alklamas továbbá rekreációs gyakorlatokhoz, műtétek utáni rehabilitáció, felépülés segédeszközeként. A csomagolás tartalmaz egy kézi pumpát is.

Az inSPORTline Top Ball gimnasztikai labdák fitness, kardio és rehabilitációs tornákhoz ideálisak, otthoni vagy akár edzőtermi környezetben.


Technikai adatok - gimnaszitikai labda inSPORTline Top Ball 65 cm:

  • univerzális gimnasztikai labda
  • anyag: magasan ellenálló PVC
  • csúszásmentes felület
  • max. terhelhetőség: 600 kg
  • méret: 65 cm (+- 5 cm)
  • csomag tartalma: kézi pumpa
  • fitness, kardio és rehabilitációs tornához
  • megfelel edzőterembe, otthonra egyaránt
  • a kép illusztráció, színárnyalat eltérés lehetséges

Az optimális labda átmérője az Ön magasságához
az Ön magassága cm-ben a labda Ø cm-ben
150-ig 45
150 - 165 55
165 - 175 65
175 - 185 75
185 - 195 85
195 és több 95

Videó


Vélemények

Értékelés: 4.9

98%

vásárlónak ajánlás

17

vásárló értékelése


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 24. 8. 2017

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Tizenéve tartó vázrendszeri gondom miatti kórházban tartózkodás alkalmával vettem részt 28 napon át tartó gyógytornán is, melynek alkalmával életemben először volt szükség a labda használatára is. A gyógytornászt kérdezve kaptam meg azt az információt, hogy nekem mekkorára is volna szükségem ahhoz, hogy itthon is folytatni tudjam a használatát. (A kórházban rá kellett döbbennem, hogy mekkora segítség. )

Meglepően könnyű méretéhez képest, a gyakorlatok végzése közben azonban az is kiderült, mennyire erős. Így a félórás torna után (amelyből kb. 10-15 percig használom a labdát) sokkal könnyebben, jobban érzem magam a használata után, napközben pedig ülőalkalmatosságnak is tökéletes.

Látni, hogy eljön majd az idő, amikor újra kell majd fújni - azt hiszem, izületes kézzel nem fogom tudni kivenni a dugóját, ha eljön ez az idő, akár a gyártótól, akár a forgalmazótól fogok segítséget kérni.


Paraméterek

Testmérethez 165-175 cm
Labda átmérője 65 cm
Maximális teherbírás (kg) 600 kg
Pumpa a csomagolásban igen
Súly (g) 920 g
Tartó nem
Masszázs buborékok nem
Anyaga PVC

Hasonló termékek

Termék árának követése