Vissza

Összehasonlított termékek

CASCO Mini-Generation gyermek kerékpár sisak - fehér felirat AKCIÓ

Gyermek kerékpár sisak, különleges pántrendszer. több


Szín:  zöld grafikás

Méret:  XS

13 300 Ft
30 nap legjobb ára: 19 800 Ft

19 800 Ft Áfával

-33%

Megtakarítás 6 500 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Mini Generation:Professzionális védelem és kényelem a legkisebbeknek is! 

A három részből álló konstrukció a maximális biztonságot szem előtt tartva lett kifejlesztve, így a felnőtteknek szánt modellekhez hasonlóan szintén megnövelt tarkóvédelmi zónával rendelkezik. Különleges pántrendszere tökéletes illeszkedést biztosít, és attól sem kell félnünk, hogy gyermekünk bőrét becsípjük a csattal vagy kidörzsöli a pánt.  Biztonságos és szinte kötelező viselet, ha gyermekét gyerekülésbe vagy kerékpáros utánfutóba ülteti. Mindemellett a Mini Generation multifunkcionalitását mutatja, hogy a kerékpáros használat mellett egy téli fülvédő beszerzése esetén még síelésre is le van tesztelve.
 
XS: 44 - 50 cm
S: 50 - 55 cm 

 A Mini-Generation esetében alkalmazott Casco technológiák:

  • Négy évszakos kialakítás: Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.
  • Tökéletes ergonómia: Minden gyereküléshez és utánfutóhoz igazodó forma. Gyermekünk anélkül szundíthat egyet, hogy elaludná a nyakát.
  • Megnövelt tarkóvédelmi zóna: A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
  • Patent Strapping pántrendszer: A hárompontos biztonsági zsinór és a felülről párnázott csat könnyű kezelhetőséget és garantáltan becsípődésmentes bekapcsolást biztosít a kicsiknek.
  • Monocoque in mold plus: Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a sisakot. 
  • Disk fit Comfort méretállító rendszer: Az ideális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható. 
  • MyStyle zsinór: Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
  • Síelésre is letesztelve.


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!