Vissza

Összehasonlított termékek

Panasz és szervízbejelentés

Vevőink elégedettségének érdekében a legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást szeretnénk nyújtani. Amennyiben bármilyen problémája adódna valamely termékünkkel, kérem jelentkezzen cégünk ügyfélszolgálatán.
Itt megtalálja, miként kell egy szervízigényt, elállást vagy termékreklamációt bejelenteni. 

Szervíz, elállás, panaszok és reklamációk

Senki sem tökéletes és hibátlan. Nálunk is megtörténhet, hogy valami elromlik. Amennyiben olyan kellemetlenségbe ütközött, mely termékeinkkel kapcsolatos, kérem jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon és a problémát a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk orvosolni. Vásárlóinkat a lehető leggyorsabban és legszínvonalasabban szeretnénk kiszolgálni. Amennyiben tanácstalan valamelyik termékünkkel kapcsolatban, vagy nem tudja termékünket összeállítani, beállítani, karbantartani, vagy esetleg nem érti a termék kezelésének valamely részét, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a következő adatlap segítségével, és mi segítünk megoldani a problémát.

  • a reklamációs eljárás: a hibás termékekkel, kárbejelentéssel, termékhibákkal, hibás termékparaméterekkel (szín, típus, méret), karcokkal, hibás felülettel foglalkozik
  • a szervíz : összeállítással, beállítással és karbantartással foglalkozik
  • elállás esetén kérjük bejelentését a rendelési számmal együtt megadni

Fontos megjegyzés: A panaszokat, valamint reklamációkat mindig a vásárlás helyén kell érvényesíteni. Minden interneten vásárolt árut a kitöltött panaszbejelentővel együtt kérjük az esztergomi címünkre visszaküldeni: 2500 Esztergom, Magyary László u.2. J.ép.2., vagy pedig személyesen budapesti, 10. kerületi boltunkba bevinni. 

Elérhetőségek:

Reklamáció és szervíz:
Kérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy minden szervízes, garanciás, elállás vagy panaszbejelentésüket az online felületen tegyék meg a fenti gomb megnyomásával! Az elektronikus levelek sok esetben a levélszemét mappába kerülnek, így megeshet, hogy nem dolgozzuk fel őket a megfelelő időben és módon. 

 

Reklamační formulář

Keresztnév
Vezetéknév
Email
Telefon
Cím
Település
Irányítószám
Termékmegnevezés
Válassz
Termékmegnevezés
Vásárlás helye
További információk valamint a probléma részletes leírása segíti a bejelentés gyorsabb intézését.
A vásárlási bizonylat száma
Akciók és kedvezmények e-mailben
Akciós hírlevél