Vissza

Összehasonlított termékek

Polár órák

Az átfogó POLAR óra termékskálánkkal minden sportágra biztosítunk megfelelő darabot. A pulzusmérő POLAR óra termékeink hozzájárulnak sportteljesítményének növeléséhez,...

Az átfogó POLAR óra termékskálánkkal minden sportágra biztosítunk megfelelő darabot. A pulzusmérő POLAR óra termékeink hozzájárulnak sportteljesítményének növeléséhez, egy egészségesebb életmód kialakításához, és segítenek a rehabilitációban és a súlyproblémák kezelésében. Az alábbi kategóriában a POLAR órák mind választhatóak: Fitnesz / Cross Training, futó óra, kerékpáros óra, multi óra. A kiegészítők között megtalálhatóak (adatátvivők, lépésszámlálók, sebességmérők, pedálfordulatmérők, különböző mellkasövek és GPS-ek, és sok más, amivel extra funkciók nyerhetők a POLAR óráinkból).

A pulzusmérő óra ötlete és a POLAR márka 1975-ben született meg. Az indíttatás pedig az volt, hogy akkoriban még nem volt mód a pulzusszám pontos feljegyzésére edzés közben. 1976-ban  Finnországban megalapították a POLAR céget és elindult a pulzusmérő órák gyártása.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél