Vissza

Összehasonlított termékek

VIP visszavásárlási garancia

Kedves vásárlók, annak érdekében, hogy a karácsony előtti ajándékvásárlás a lehető legkellemesebben teljen, egy különleges karácsonyi garanciával készültünk.

VIP visszavásárlási garancia
VIP visszavásárlási garancia

Egyedi karácsonyi VIP visszavásárlási garanciát készítettünk számodra, melynek keretében most lehetőséged van boltjainkban és a webáruházunkban vásárolt termékeket 2023. január 31-ig visszaküldeni, abban az esetben, ha az méretben, színben vagy minőségben nem felel meg elvárásaidnak. A nem megfelelő karácsonyi ajándékot gond nélkül kicseréljük vagy visszavásároljuk. 

 

Hogyan lehet visszaküldeni vagy kicserélni a vásárolt ajándékot, ha nem sikerült kiválasztanod a megfelelőt?

Az inSPORTline-nál vásárolt termékeket, amelyeket ezen időszakon belül kívánsz kicserélni vagy visszaküldeni, egy kísérőlevéllel és az eredeti számlával együtt küld el esztergomi központunkba (inSPORTline Hungary, 2500 Esztergom, Magyary László u.2. J.ép.2.), de személyesen is leadhatod budapesti, illetve esztergomi boltunkban. 

A teljes folyamat felgyorsítása érdekében mindkét esetben kérjük, előzetesen töltsd ki ezt az űrlapot.

Feltételek:

  • az akció a 2023.11.06-tól történt vásárlásokra vonatkozik
  • a nem megfelelő karácsonyi ajándékot 2024.01.31-ig visszaküldheted vagy cserélheted
  • kérjük minden esetben az elektronikus űrlap kitöltését
  • az akció minden olyan vásárlásra vonatkozik, mely a www.insportline.hu oldalán vagy boltjainkban (Budapest, Esztergom) történt.
  • az akció csak magánszemélyekre vonatkozik
  • az akció csak az új termékekre vonatkozik, melynek eredeti csomagolása is megmarad (a visszaküldött árut az eredeti dobozába kell visszajuttatni, nem lehetnek rajta használati jegyek, valamint a visszajuttatott csomag teljes tartalmának hiánytalannak és sértetlennek kell lennie). Ellenkező esetben a visszavásárlás csak a standard, törvény szerinti, elállási folyamatban érvényesíthető.

 

Kellemes vásárlást kíván
az inSPORTline csapata

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél