Vissza

Összehasonlított termékek

Evezőgép otthonra

Az inSPORTline otthoni használatra szánt evezőgépei az egyik legintenzívebb mozgást biztosítják a felhasználók véleményei alapján. Az evezőgépen végzett helyes mozgás...
Az inSPORTline otthoni használatra szánt evezőgépei az egyik legintenzívebb mozgást biztosítják a felhasználók véleményei alapján. Az evezőgépen végzett helyes mozgás elsajátítása gyerekjáték, innen pedig csak egy ugrás az az állóképesség javítása és a zsírégetés növelése. Az evezés erősíti a test valamennyi izmát  legfőképpen a hasizmokat, hátizmokat és jótékony hatással van a szívre, a tüdőre és az egész keringésre. 
Az otthoni evezőgépek használata egyszerű és könnyen elsajátítható. Ezen evezőgépek előnyei a helytakarékosság, halk használat valamint kicsi karbantartási igényük. 
Otthoni evezőgépeinket szinte minden esetben ingyen szállítjuk, hosszú garanciával rendelkeznek valamint megbízható szervízszolgáltatást biztosítunk hozzájuk.
Célunk hogy az evezőgépes edzés élmény legyen otthonában. Amennyiben használt evezőgépet keresel, figyeld Facebook oldalunkat, valamint webáruházunkat, ahol ilyen termékek is alkalmanként megjelennek.  Youtube csatornánkon több evezőgép modell bemutatóját nézhetitek meg online.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél