Vissza

Összehasonlított termékek

Edzőtermi evezőgép

Az inSPORTline edzőtermi használatra szánt evezőgépei a legkedveltebb kardio gépek közé tartoznak. Ideális testtartás esetén az evezőgép szolgáltatja a leggyorsabb...
Az inSPORTline edzőtermi használatra szánt evezőgépei a legkedveltebb kardio gépek közé tartoznak. Ideális testtartás esetén az evezőgép szolgáltatja a leggyorsabb pulzusemelkedést, intenzív mozgást biztosít a felhasználó számára amely nagymértékben növeli az állóképességet és test szinte valamennyi izomcsoportját keményen megdolgozza. Az evezőgép további pozitív velejárója, hogy rövid időn belül látványos váll- és mellizom növekedést produkál. Az inSPORTline evezőgépei digitális kijelzőkkel vannak ellátva amelyek azonnali információt szolgáltatnak felhasználóik számára.

Budapesti bemutatótermünkben sok termi evezőgép modellünk megtekinthető és kipróbálható. Vásárlóinknak hosszú garanciát, ingyenes szállítást és biztos szervizszolgáltatást kínálunk. Edzőtermi evezőgépeinket több mint 10 európai országban forgalmazzuk, s vásárlóink elégedettségüket több ezer véleményben fejezték ki termékeink iránt. Amennyiben használt edzőtermi evezőgépet keresel, figyeld Facebook oldalunkat, valamint webáruházunkat, ahol ilyen termékek is alkalmanként megjelennek.  Youtube csatornánkon több evezőgép modell bemutatóját nézhetitek meg online.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél