Vissza

Összehasonlított termékek

Irány a szabadba!

Végre itt a jó idő, úgyhogy benti elfoglaltságokat felválthatják a madárcsicsergéses friss levegőn töltött órák. A kinti sportolásra és szórakozásra használható eszközök tárháza szinte végtelen, mi mégis megpróbáljuk kiválasztani azokat, amikkel a legjobban fogtok szórakozni a nyáron.
 

Irány a szabadba!


Frizbi, az örök klasszikus

A frizbinek hála örök barátságok születtek és mentek tönkre, hiszen ezt a játékot csak olyannal érdemes játszani, aki jól tud célozni.
A viccet félretéve, a frizbi az egyik legmozgalmasabb kinti játék, amit 2, vagy több ember tud játszani.
A kínálatunkban többfélével is találkozhatsz, sőt olyan is van, amivel a kutyád is nagyon jól fog szórakozni.




Ugrólábak
Az ugrólábbakkal nem csak magasra, de messzire is juthatsz, miközben a váz- és lábizomzatodat is át tudod dolgozni. Nagyon jó szórakozás tud lenni, amivel a magaslati levegőt is kipróbálhatod. Csak csatold a lábadra és már mehet is az ugrabugrálás. Arra figyelj, hogy legalább egy bukósisakot viselj a használata közben, és amíg nem vagy benne profi, addig egy térd és könyökvédő is nagy segítség lesz.




Trambulinok
Egyszer fent, aztán lent, aztán megint fent! A trambulinok a legjobb dolgok, amik egy kerttel történhetnek. Míg 10-20 évvel ezelőtt csak a cirkuszokban és a majálisokon találkozhattál ezzel a sportszerrel, napjainkra már egyre több kertben is feltűnik.
Választhatsz tipikusan szórakozásra való darabokat, de a gyerkőcöknek szánt kisebb, és kifejezetten a fitnesshez kifejlesztett trambulinból is találhatsz jó néhány darabot a kínálatunkban.
Nagy méretük ellenére szétszedve télen a garázsban szinte láthatatlanná válnak és alig várják a tavaszt, hogy ismét az égbe repíthessenek.





Kutyásoknak
Nem csak az emberekre, de az állatokra is szeretünk gondolni, úgyhogy jó néhány olyan játékot is összegyűjtöttünk Neked a webáruházunkban, amivel a kutyusod is nagyon jól fog szórakozni. A szlalom szettekkel ügyességi pályákat állíthatsz neki össze, a frizbivel javíthatod a mozgáskoordinációs képességét és könnyűszerrel lefáraszthatod, a gátfutó készlettel pedig próbára teheted a kitartását és az erejét. A kintlét persze néhány parazita megjelenésével is járhat, de semmi gond, Trixline parazitaellenes nyakörveink távol fogják tőlük tartani az élősködőket.


Slackline

Két fa, egy slackline és megvan az egész napos szórakozás, nem csak Neked, de a barátaidnak is. A slackline lényege, hogy két fix pont közé kihúzva tudsz kvázi kötéltáncolni.
Igazi kihívás tud jelenteni mindenki számára, úgyhogy a szórakozás garantált. Használhatod parkokban, játszótereken, de akár otthon, a kertben is.
Pár hát alatt annyit fejlődhet vele az egyensúlyérzéked, hogy nincs az a világ végén lévő függőhíd, amin ne tudnál átkelni, így jól jöhet nem csak az szórakozásban, de az önfejlesztésben is, pláne, hogy olyan izmokat is megmozgat Rajtad, amikről nem is tudtad, hogy léteznek.

 

Hasonló termék

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél