Vissza

Összehasonlított termékek

Minden amit a hullahopp karikáról tudni szeretnél

A legtöbb embernek a hullahopp karikáról a gondtalan gyermekkor jut eszébe, azonban sokan nem tudják, hogy mennyi pozitív élettani hatása lehet a kikapcsoló szórakozás mellett a hullahopp karikázásnak.


Mindamellett, hogy használatával javíthatunk a keringésünkön és serkenthetjük az emésztésünket, rendszeres használat mellett akár néhány centitől is megszabadulhatunk deréktájékon. Szinte hihetetlen, de akár napi 10 perc alatt játékosan inthetünk búcsút a fölösleges kilóknak, ez akár felérhet egy intenzív alakformáló edzéssel. A mindenki által áhított darázsderék ezzel az egyszerű eszközzel és egy kis kitartással nem lesz álom többé!
Bármilyen edzésprogramba beépíthető, akár bemelegítésként is. Habár nem tűnik először megterhelő mozgásnak, mégis erőteljesen megmozgatja a has- derék, de még a hátizmokat is. Nem csak a deréktájék megmozgatására alkalmas, hanem a karokon lábon és a nyakon is pörgethető, ezzel is zsírégetésre serkentve a test különböző izmait. A hullahopp karikázást bármilyen edzettségi szinten, bármilyen korosztály gyakorolhatja, és egy rövid előnyújtást követően a fájdalmas izomlázat is elkerülhetjük.
Érdemes zenehallgatás közben karikázni, hiszen a kikapcsolódás mellett a ritmust is sokkal könnyebb tartani, így akár azt is elfelejthetjük, hogy épp edzünk és igazán ki tudunk kapcsolódni. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a beszerzése és a tárolása is meglehetősen egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy ezt a mozgásformát a nap bármely szakába beiktathatjuk, és bárhol nyugodtan végezhetjük. A társaság kedvelőinek pedig jó hírrel is szolgálhatunk, hiszen számos olyan csoportos aerobic óra látogatható, ahol a hullahopp karikázással kapcsolatos mozgások, a foglalkozások meghatározó részét képezik.
Számos híresség is használja akár napi szinten is ezt a mozgásformát. Még az ex-amerikai elnök Barack Obama felesége a volt First Lady Michel Obama is gyakran hullahopp karikázik és Beyonce is erre a mozgásformára esküszik.
Ha úgy döntöttél, hogy kipróbálod ezt a remek és meglepően szórakoztató mozgásformát az alábbi termékeink között válogathatsz, hiszen a mozgás nem kell mindenképp fárasztó és nyűg legyen!

Hasonló kategória

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél