Vissza

Összehasonlított termékek

Roller WORKER PitBul Vélemények

Roller WORKER PitBul Vélemények

Vélemények

Értékelés: 4.5
90%

vásárlónk ajánlja

4

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 8. 6. 2015

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Jól terhelhető legyen! A kerék átmérője is fontos volt. És persze külsőleg is vagány legyen. Nem utolsó sorban az ára.

Mindenkinek ajánlom, akinek a fia imád rollerezni! !Jól néz ki, terhelhető!

Hátránya nincs!


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 31. 7. 2015

Vásárlás helye: www.insportline.hu

A roller megvásárlására a leírásban szereplő, számomra megfelelőnek látszó paraméterei inspiráltak. Lényeges volt az ára, a terhelhetősége, a kerekek nagysága. Tavaly már kinéztem magamnak egy hasonlónak tűnő típust ( Rebel Ghost Full Speed-et ) , de mire észbe kaptam, kifutott a 10eFt körüli termék, s nem volt módom vásárlásra. Most nagyon megörültem, hogy a megvásárolt roller akciósan még a régebben kinézettnél is olcsóbb volt, paraméterei közel azonosnak tűnnek. Amire ajánlott figyelni, mert én saját káromon tanultam meg, hogy a kormány magasságán állító kis pöcköt ne nyomjuk túl mélyre, mert ........ számomra az eltűnt (nem pattant vissza a következő lehetőségnél) , s így már egyénien javított alkatrésszel használom. (Csak megjegyzem, hogy mikor elmentem az áruért, és az eladó leányzó megtudta, hogy ezt a fiú-rollert magamnak (66 éves, vékony nő vagyok) szánom, ki se akarta hozni, mondván, hogy ez nem nekem való : -) Ellenvetése nem járt sikerrel, és az üzletből már rollerozva távoztam : -D Ezúton közölném: lehet, hogy nem én voltam a gyártók számára a célközönség, de nekem tökéletesen megfelel a városi közlekedések áthidaló megoldásaként. Azt gondolom, hogy könnyű súlyú és kis pénzű felnőtteknek merhetem ajánlani nyugodt lelkiismerettel.

Bár gyermekrollerként hirdetik, de én a 164 cm magas, 49 kilós - idős - nő is tökéletes választásnak tartom. A kormány magassága állítható; kerekei aránylag nagyok; és a súlya se megviselő a maga 2 kg-jával : -)

Terhelhetőségeként a max. 80 kg-ot határozták meg. Csodás, mert alapjáraton - gyalogosan - se cipelnék 25 kilót, tehát én nem lépem át az ajánlott súlyhatárt még a hátizsákom telített állapotával se : -)

Ami külön kiemelendő: hátsó kerék fékezhető, tehát lejtőn se kerülök a fizikai törvények miatt kontrollálhatatlan helyzetbe.

Hátrányait még nem fedeztem fel egy hónapos használat során.

Talán egy egyszerű hordozótáska, vagy állítható heveder megkönnyíthetné a használaton kívüli szállítását - pl. járműveken - (bár így se nehézkes, de .... : -)


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 8. 9. 2015

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Ár/érték arány - stabilitás, könnyű súly, kezelhetőség, mivel 5 és 7 éves unokáim részére vásároltam.

Kiegészítésül, én csak kipróbáltam (58kilósan) , 80kg-ig használható egyébként. Valóban jó, könnyen kezelhető és könnyű is, mindössze 2 kg.

Az egyik termék bevált, a másik sajnos cserére szorul, mivel gyártáshibás. Egy heti használat után letört az összecsukást segítő műanyag 'kar' és vészesen lötyögött az alu-csavar/kar is. Az ügyfélszolgálat nem bírálja el a csere jogosságát, emiatt visszaküldik a gyártónak Csehországba. Azóta nincs rollerünk és várunk..... (2015. 09. 08. )


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 14. 7. 2014

Vásárlás helye: www.insportline.hu

ár - érték arány, küllem

célnak megfelelő

nem tudok róla

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!