Vissza

Összehasonlított termékek

Fila NRK FUN BLACK/YELLOW/MAGENTA görkorcsolya - 45 Vélemények

Fila NRK FUN BLACK/YELLOW/MAGENTA görkorcsolya - 45 Vélemények

Vélemények

Értékelés: 5
100%

vásárlónk ajánlja

3

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 10. 10. 2021

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Azt kaptam amit rendeltem. Hamar meg is jött.


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 22. 7. 2020

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Több NRK cipőt is használok, különböző keréksínekkel, de maga a cipő a béléssel a láb formámmal nagyon jó összhangban van, Achillesre formált szivacsozat (intenzív használattal a bélés élettartama kicsit visszafogott, van amelyik már kezd szakadozni, de így is jól tart) , mely direkt irányíthatóságot biztosít, magasan tartó cuff, masszív fogaspántok, a gyári sín alacsony súlypontú (a régebbi változat még alacsonyabb volt). A gyárin kívül 4x80-as rocker, és 3x110-es sínnel is használom, attól függ, melyikhez van kedvem. Másoknak is szoktam ajánlani ezek miatt.


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 10. 10. 2019

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Jól tartja a lábat, kényelmes, akár 1, 5- 2 órás használatra is, jól irányítható, nagyon masszív konstrukció, alacsony súlyponttal.

Átlagos lábra a többi konkurens termékkel szemben sokkal jobb a cipőhéj forma, bokatájon megfelelően széles és a béléssel nagyon jó tartást ad. A bélés a bokát alulról és felülről is támasztja. Keréksínje a 2 pontos felfogatású sínekhez képest a legalacsonyabb. A cuffja a konkurens termékekhez képest azonos lábméret esetén 1 cm-el magasabban tart. Ez a 4 előny jól támogatja az intenzív használatot, ugrások, slideok. Én más gyártótól vásárolt 4x80-as rocker sínnel és 3x110-es sínnel is használom. Képet is szívesen küldenék, de itt ez nem lehetséges.

A görkorcsolya legnagyobb igénybevételnek kitett alkatrésze a tengelycsavar. Sajnos megfelelő tengelycsavart senki sem forgalmaz. A többi gyártóé minden esetben túl rövid. Horganyzott vagy krómozott csavarra lenne nagy szükség. A csavar hiánya miatt a görkorcsolya élettartamának csak mintegy 1/3-a használható ki, ez súlyosan lerontja az amúgy KITŰNŐ termék ár-érték arányát.