Vissza

Összehasonlított termékek

Futópad inSPORTline Mystral Vélemények

Futópad inSPORTline Mystral Vélemények

Vélemények

Értékelés: 5
100%

vásárlónk ajánlja

6

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 7. 12. 2018

Vásárlás helye: inSPORTline.sk

(automatikus fordítás)

Könnyű összeszerelés, világos kijelző, ergonomikus kialakítás.

Megbízhatóan működik.

A futópadhoz mellkasi öv is tartozott a pulzusszám mérésére. Még nem próbáltam ki, de sehol nincs leírva, hogyan kell másik mellkasi övet párosítani. Nem világos számomra, hogy a mellkasi öv gyárilag párosítva van-e és nem lehet mással párosítani, a kézikönyvben nincs említés a mellkasi övről.


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 29. 3. 2020

Vásárlás helye: inSPORTline.sk

(automatikus fordítás)

Az ékszíjam borzasztóan csipog, amikor alacsony fordulatszámon fut, az impulzusszám nem mutatja helyesen, remélhetőleg eltávolítják a hibákat, amikor hívok egy technikust. Egyébként elégedett, nekem 10-ből 10.

Robusztus, szuper design.


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 8. 1. 2018

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Már egy ideje megvan az öv, de elégedett vagyok. Minden elvárásomnak megfelelt. Stabil, nagy, erős, kíméli az ízületeimet és nem őrülten túlárazott. Szuper jó minőségű övet kaptam szép áron, és tudom, hogy sokáig fog tartani.

erős motor

elég nagy járófelület

stabil

erős és tartós vázszerkezet

összecsukható

kissé zajos, de csak nagy sebességnél


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 13. 9. 2020

Vásárlás helye: inSPORTline.sk

(automatikus fordítás)

Néhány hátránya ellenére elégedett vagyok a futópaddal, de tisztában vagyok vele, hogy ha jobb gépet akarok, többet kell fizetnem, de a Mystral futópad volt az egyetlen a jobbak közül, ami összecsukható. Eredetileg egy profi futópadot akartam venni, ami drágább volt, de mivel otthon helyszűkében vagyunk, és a drágább futópadot nem lehetett összecsukni, megvettem a Mystral futópadot. A futópad remek választás minden hozzám hasonló "lusta" ember számára. Amióta megkaptam a futószalagot, minden nap futok. Korábban nem mindig volt kedvem elmenni valahova, vagy rossz volt az idő, vagy kevés volt az időm. Most akkor futok, amikor csak akarok, és futás közben nézhetem az esti híreket, egy filmet vagy más dolgokat... Ez egy nagyszerű befektetés az egészségedbe, a futás egy nagyszerű és természetes dolog a testednek. Az első karbantartáskor a motor, a sebességváltó vagy az elektromos alkatrészek építési minőségét is értékelem.

Kiváló ár/minőség arány

Csendes működés

Nehéz minőségű gépváz, a futópad jól tartja magát járás és futás közben, még az öv alatti gumipárna nélkül is.

A futópad összecsukható, így egy kis helyet takaríthat meg.

A mellkasi öv már mellékelve volt, pulzusmérésre főleg futás közben, klassz dolog.

Könnyen összeszerelhető, amit minden kicsit ügyesebb ember is elbír.

Elektromos dőlésszögű futópad, klassz dolog.

Hatalmas "megaboxot" szállítanak, ez egy nagy csomag. Kiszállításkor azt javaslom, hogy a megrendelő szerezzen másik segítőt, különben nem tudja kezelni. Ha tömbházban lakik, vagy nincs senki, aki segítene, mindenképpen fizesse ki a 25eur-os szolgáltatást, vigye a lakására. Komolyan, az a pár euró nem éri meg a lépcsőn való cipekedést, higgye el...

A gép Kínában készült.... A csomagoláson az áll, hogy made in PRC ( People Republic China ) Ez meglepett, azt hittem az Insportline valahol Szlovákiában vagy Csehországban vagy Európában gyártja az öveket. És nem Kínában. Remélem az öv kitart valamit és nem fog elromlani. Kár, hogy a nagy reklámjukban sehol nem szerepel ez az információ, de nem is csodálkozom.

Sem a gép leírásában, sem magán a gépen sehol nincs feltüntetve annak a gépnek az elektromos teljesítménye wattban vagy kilowattban. A watt teljesítményt csak lóerőben adják meg, ebből a lóerőben megadott számból nem tudom kitalálni, hogy mi a gép maximális elektromos bemenete vagy teljesítménye, nem tudom kiszámolni az elektromos fogyasztást vagy bármit.

A kijelző háttérvilágítással rendelkezik, ami nagyszerű, de szerettem volna, ha maguk a gombok is háttérvilágítással rendelkeznek.

Gyenge ventilátor teljesítmény a futó hűtésére, lehetne erősebb.

A pulzusmérés az övmarkolaton pontatlan, a pulzusszámot úgy mutatja, ahogy akarja, vagy egyáltalán nem ( ha túl izzadt a kezed stb ), a mellkasi övet kell használni, ami a géphez jár, az jól mutatja ( pontosabban ).


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 7. 2. 2017

Vásárlás helye: inSPORTline.sk

(automatikus fordítás)

Kiváló futópad. Nagyon csendes futás egyáltalán, nincs zúgás, amikor futok rajta.

Az emeleten van, és nem hallok semmit a földszinten.

Semmi


JJ
JJ

Jaroslav

Véleményezve: 6. 2. 2017

Vásárlás helye: inSPORTline.sk

(automatikus fordítás)

Nagyon ajánlom egy ilyen gép megvásárlását

Csak 7 napja használom a gépet, tökéletesen működik, könnyen használható.

még semmi

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!