Vissza

Összehasonlított termékek

Korcsolya WORKER DIONE

ÚJDONSÁG! Kombinált jégkorcsolya és görkorcsolya cserélhető álvázzal, állítható méret, biztonsági csat, 2011-es model több


Méret: 

14 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A WORKER DIONE korcsolya egy modern korcsolya 2 az 1 ben cserélhető álvázzal. Görkorcsolyázáshoz és jégkorcsolyázáshoz is alkalmas. A korcsolya cipője nagyon massziv és anatómialilag kényelmes belsővel rendelkezik. Az erős lábtartást a 2 csat biztosítja. A komfort belsőjének köszönhetően szinte teljesen eliminálja a hólyagok keletkezését. Innovatív külsője egyedivé varázsolja a DIONE korcsolyát.

A görkorcsolyák általában négykerekes, alumínium felfüggesztéssel ellátott korcsolyák, melyek belső szivacsos kialakításuk miatt maximális kénylemet biztosítanak görkorcsolyázás közben, miközben erősen tartja a bokát tökéletesen illeszkedik a lábra.  A biztonságról továbbá a külső erős, de könnyű műanyag borítás gondoskodik. A fűzős megoldás mellett megtalálható a csatos és pántos rögzítési lehetőség, mellyel biztosabb a görkorcsolya rögzítése. A görkorcsolyák anatómiai belső kialakításuknak köszönhetően meggátolják a hólyagképződést. A maximális biztonság érdekében ajánlott a görkorcsolya mellé védőfelszerelést beszerezni, mely áll két térd védőből, két könyök védőből és két tenyér védőből.

A jégkorcsolyák
belső szivacsos kialakításuk miatt maximális kénylemet biztosítanak jégkorcsolyázás közben, miközben erősen tartja a bokát tökéletesen illeszkedik a lábra.  A biztonságról továbbá a külső erős, de könnyű műanyag, vagy műbőr borítás gondoskodik. A fűzős megoldás mellett megtalálható a csatos és pántos rögzítési lehetőség, mellyel biztosabb a jégkorcsolya rögzítése. A jégkorcsolyák anatómiai belső kialakításuknak köszönhetően meggátolják a hólyagképződést.A jégkorcsolya hagyománya régi időkre nyúlik vissza. A korcsolyázás régen is a szabadidő hasznos és vidám eltöltését hivatott szolgálni. Mára sportágak tömege született ebből a régi testmozgásból. A jégkorcsolya használatát ma már gyorsaság, ügyesség és használhatóság szerint osztályozzák. A gyorsasági jégkorcsolyák mellett megtalálhatók a hoki korcsolyák és a hobby jégkorcsolyák is, melyeket előszeretettel vásárolnak a mindennapos téli kikapcsolódáshoz. A korcsolyázás élmény, ossza meg másokkal is!

Technikai adatok - WORKER Dione korcsolya:

  • műanyag vázszerkezet
  • a cipő minőségi és komfort béléssel rendelkezik
  • innovastív külső
  • a ThermoFit technológia optimális meleget biztosít
  • állíthatő méret - 5 másodperc allat beállítható
  • az acél pengék TUV jóváhagyással rendelkeznek
  • állítható méretek: XS(29-32), S(33-36)
  • szín: piros - szürke


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 13. 1. 2015

Vásárlás helye: www.insportline.hu

iTT LEHETETT JÓ ÁRON VÁSÁROLNI ÉS SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE IS LEHETŐSÉG IS VOLT

aMIT AZ ISMERTETŐ ÍRT AZT TUDJA. KÖNNYEN KEZELHETŐ

A MÉRET TÁBLÁZAT NEM FEDI A VALÓSÁGOT, JÓ LENNE CM BEN IS MEGADNI.


Paraméterek

Korcsolyaváz Műanyag
Kés Rozsdamentes acél fogak nélkül
Maximális teherbírás (kg) 60 kg
További előnyök Thermofit
Csapágyak ABEC 3
Kerekek anyaga PVC
Kerék keménység 100 A
Becsatolás Csat

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!