Vissza

Összehasonlított termékek

Jégkorcsolya WORKER HELENE

ÚJDONSÁG! Minőségi női jégkorcsolya bársonyos béléssel. 2011 model több


Méret: 

12 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A női WORKER HELENE jégkorcsolya  egy minőségi jégkori,  mely nagyon strapabíró anygból készült innovatív külsővel. A műbőrből készült cipő minőségi nerez acálból készült pengéken áll, melyek kényelmes korcsolyázást biztosítanak. Strapabíró és erős befűzése körülöleli a lábfejet s tökéletes irányítást tesz lehetővé. A puha cipő bársonyos bélése csökkenti a szoros fűzés okozta kellemetlen érzést, így növelve a kénylemet. A 2011-es évi dizájn egyedivé varázsolja a jégkorcsolyát.

A jégkorcsolyák belső szivacsos kialakításuk miatt maximális kénylemet biztosítanak jégkorcsolyázás közben, miközben erősen tartja a bokát tökéletesen illeszkedik a lábra.  A biztonságról továbbá a külső erős, de könnyű műanyag, vagy műbőr borítás gondoskodik. A fűzős megoldás mellett megtalálható a csatos és pántos rögzítési lehetőség, mellyel biztosabb a jégkorcsolya rögzítése. A jégkorcsolyák anatómiai belső kialakításuknak köszönhetően meggátolják a hólyagképződést.A jégkorcsolya hagyománya régi időkre nyúlik vissza. A korcsolyázás régen is a szabadidő hasznos és vidám eltöltését hivatott szolgálni. Mára sportágak tömege született ebből a régi testmozgásból. A jégkorcsolya használatát ma már gyorsaság, ügyesség és használhatóság szerint osztályozzák. A gyorsasági jégkorcsolyák mellett megtalálhatók a hoki korcsolyák és a hobby jégkorcsolyák is, melyeket előszeretettel vásárolnak a mindennapos téli kikapcsolódáshoz. A korcsolyázás élmény, ossza meg másokkal is!

A jégkorcsolya WORKER Helene technikai adatai:

  • külső cipő rész műbőrből (1,7mm)
  • belső cipő bundázott bársonyos béléssel
  • innovatív külső nyomtatott grafikával
  • ThermoFit technológia a optimális hőszigetelés miatt
  • TÜV tanusítvánnyal rendelkező acél penge
  • méretek: 36 - 43


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

2

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 24. 11. 2011

Vásárlás helye:

csinos legyen

Kényelmes termék

nincs rossz tapasztalatom


Paraméterek

Maximális teherbírás (kg) 100 kg
Kés Rozsdamentes acél fogakkal
Becsatolás Fűző
Korcsolyaváz Műanyag
További előnyök Thermofit

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!