Vissza

Összehasonlított termékek

Gyermek tricikli Hello Kitty

HELLO KITTY gyermek tricikli gyermekeknek 2 éves kortól több


20 100 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A HELLO KITTY gyermek tricikli fejleszti a gyermeke koordinációs képeségeit. 2 éves kortól javasojuk. A rózsaszín triciklit elsősorban lányoknak ajánljuk.
A tricikli hátsó kiskosárral van ellátva. Kényelmes ülőrésze biztonságot nyújt a gyerekeknek.

Technikai adatok - Hello Kitty tricikli:

  • alacsony súlypont a nagyobb biztonságért
  • kényelmes üllés
  • magasság: 53,5 cm
  • hossz: 62 cm
  • szélesség: 42,5 cm
  • súly: 2 kg
A rollerek általában két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga.
A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatósak is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajthatóa leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb megbírkózik a mérsékelt tereppel is.
A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még e rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző.
A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll(2 könyök védő, 2 térd védő)


 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!