Bevezető > Hogyan válasszunk trambulint?

Hogyan válasszunk trambulint?

Hogyan válasszunk trambulint?
 

Trambulin vásárlását mérlegeli? Tanácsra volna szüksége a trambulin kiválasztásához? Egyéb, a trambulinnal kapcsolatos kérdései vannak? A leggyakoribb kérdésekre megtalálja a válaszokat tanácsadónkban! A tanácsokat a jobb áttekinthetőség érdekében 4 részre bontottuk.
 
  1. Hogyan válasszuk ki a trambulin megfelelő méretét

  2. hogyan biztosítsunk maximális biztonságot a trambulin használata során

  3. trambulin kiegészítők

  4. trambulin szettek

 Hogyan válasszuk ki a trambulin megfelelő méretét?

A trambulin megfelelő méretének kiválasztásánál vegye figyelembe a területi ehetőségeket, de az elhelyezés helyének biztonságát is.

A legfontosabb paraméter választáskor a méret. Jelenleg 90 - 460 cm átmérőjű trambulinok vannak piacon. Döntéshozatalnál elsősorban az elhelyezést kell mérlegelni, valamint számolni kell azzal, hogy a trambulin körül biztonsági okokból maradjon még legalább 1 m-nyi szabad terület.
 

Lakásba és kisebb helységekbe kisebb trambulin felel meg 140 cm átmérőig. Tornatermekbe és nyílt területekre nagyobb trambulint, vagy összecsukható trambulint, melyet edzés után könnyedén összecsukhat és elrakhatja a szekrénybe, vagy az ágy alá.


Hogyan biztosítsuk a trambulin maximális biztonságát használat során?
 

Helyezze a trambulint biztonságos helyre és használja az összes elérhető biztonsági kiegészítőt – elsősorban a védőhálót!

A trambulin remek torna- és relaxációs eszköz, nagyon hatásos az emberi test ún. durva motorikája fejlesztésében. A trambulinok biztonsági tesztek hosszú során mennek keresztül, vázuk a legszigorúbb szabványoknak is megfelel.  Ellenőrizze, hogy az Ön által kiválasztott trambulin rendelkezik e az adott szabvány tanúsítványával, melyet a gyártó vagy kereskedő megfelelőségi nyilatkozattal igazol. Hogy a jó szándékból ne legyen rossz terv, maximálisan ügyeljen biztonságra.

Már a trambulin vásárlásánál tehet biztonságáért. Elsősorban ma már standardnak számít a 140 cm átmérőjű biztonsági védőháló, mely alap biztonsági elem és használatával sok zúzódást és komolyabb sérülést megelőzhet..

Megfelelő kiegészítők továbbá az ugráló felületet biztonságosan megközelíthető lépcső, a trambulin alatti biztonsági háló, mely megakadályozza a házi kedvencek, gyerekek számára, hogy a trambulin alatt tartózkodhassanak, játszhassanak.

Nagyon fontos a trambulin helyes összeállítása és  biztonságos, stabil helyre történő elhelyezése, valamint az elegendő biztonsági terület  ( 1 m a trambulin egész kerületé) Az általános biztonsági szabályok betartása az Ön és gyermekei egészségével hálálja meg.
 

Milyen kiegészítők kaphatóak a trambulinhoz

Trambulinját a biztonsági és funkciós kiegészítők egész sorával egészítheti ki, melyekkel növelni tudják a használat komfortját.

Az előző fejezetekben megemlített biztonsági kiegészítőkön kívül a trambulinhoz számos érdekes kiegészítő vásárolható. Amennyiben a trambulint a szezonban a szabadban állította fel, szükséges védőponyvával ellátni, mely megvédi azt a kedvezőtlen időjárási viszontagságoktól, de mindenek előtt az esőtől Továbbá felszerelhető különféle tároló zseb pl. a mobil telefonok, ékszerek tárolására, létrák, szállító zsákok az összecsukható trambulinokra, valamint különféle torna segédeszközök.


Miért vásároljon trambulin szettet

Vásárláskor gondoljon a biztonságra, egyben spóroljon is – vásároljon trambulin szettet hálóval kedvezőbb áron!

Az egyik megelőző fejezetbe már volt szó a biztonságról.  A legtöbb gyártó tisztában van vele, hogy a trambulin védőháló nélkül nem biztonságos, ezért vásárlóikat arra motiválják, hogy trambulinjukhoz hálót is vásároljanak. Általában a trambulint és hálót tartalmazó szett kedvezményesebb áron kapható, vagy a gyártó engedményt kínál a trambulin vásárlásánál, amennyiben hálót is vásárol. Sok vásárló, aki eredetileg csak trambulint vásárolt, idővel úgy határoz, utólagosan védőhálót is vásárol. Sajnos ebben az esetben a kedvezményes árra nem jogosult.

 

 

Simple vásárlói tájékoztató
Árukeresõ, a hiteles vásárlási kalauz
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom