Bevezető > Miért vásároljon elektromos kerékpárt?

Miért vásároljon elektromos kerékpárt?

Miért vásároljon elektromos kerékpárt?
Miért szerezzen be egy elektromos kerékpárt?

Kerékpározzon erőkifejtés nélkül, olcsón, környezetbarát módon, gépjármű vezetői jogosítvány megszerzése, és drága kötelező biztosítás fizetésének szükségessége. Szerezzen be egy elektromos kerékpárt. A tölthető akkumulátoros üzemmód nagyon olcsó (10hal/km).
Az elektromos kerékpárok több módban működnek:

1. elektromotor meghajtás – a kerékpárt elektromos motor hajtja az akcelerátor mozgása alapján

2. intelligens taposás könnyítés (asszisztens)- a legtöbb kerékpáron megtalálható ez az ügyes segítség, mely segítséget nyújt pl. a meredek dombra taposásban. Annyi energiát ad, amekkora nyomást Ön a pedálra kifejt , így a meredek domb egyszer csak sík tereppé válik!

3. taposás mód – amennyiben lemerül az akkumulátor, vagy csak meg szeretné mozgatni a testét, kikapcsolhatja az elektromos motort, és csak saját erejére számíthat..

Milyen kerékpárt válasszunk és mire ügyeljünk a választáskor?
Az elektromos kerékpárok elsősorban a városi és városszéli közlekedésre javasoltak Kínálatunkban megtalálhatóak még összecsukható kerékpárok aktív szabadságra valamint terepkerékpárok is. Az elektromos kerékpárok kiválasztásánál az általános kerékpár kiválasztásában alkalmazott kritériumok szerint járjunk el, elsősorban a váz méretét illetően, de vegye figyelembe az elektromotor paramétereit is. Fontos paraméter a motor teljesítménye (150-400W), az akkumulátor kapacitása és az ezzel összefüggő maximálisan megtehető távolság (8-16Ah), az akkumulátor típusa (könnyű, memória hatás nélküli li-on akkumulátorok, régebbi, nehezebb és olcsóbb ólmos akkumulátorok), a kerékpár maximális teherbírása (70-130 kg) és nem utolsó sorban a kerékpár saját súlya. Ne feledkezzen meg a garanciális és garancián túli szervizről és a pótalkatrészek elérhetőségéről sem.

Biztonságos közlekedést és kellemes szórakozást kívánunk új WORKER elektromos kerékpárján!