Bevezető > Hogyan használjuk az ajándék kuponokat?

Hogyan használjuk az ajándék kuponokat?

Nem tudja, milyen ajándékot szerezzen be szeretteinek és biztos szeretne lenni abban, hogy az ajándék valóban örömöt okoz majd, és nem végzi valahol a sarokban? Válassza ajándékkuponjainkat!

Az alábbiak segítünk a választásban:

  1. Az ajándékkupon kategóriában válassza ki az adott értékű kupont, majd helyezze a kosárba, úgy, mint bármely más, az e-shopunkban található terméket.
  2. Az 5000 Forint feletti értékű ajándék kupont kinyomtatott formában postázzuk Önnek.
  3. A kupont annak kifizetését követően aktiváljuk (felhasználhatóvá válik).
  4. Megjegyzés: amennyiben a kedvezményes kupont egy másik termék vásárlásakor kapja ajándékba, az a szállítmány feladásától számított 20 nap után kerül aktiválásra. Ez a megvásárolt termék törvény által igénybe vehető visszaküldési ideje miatt van, amelyhez a kupont kapta.
  5. Minden kupon egyedi, 6 jegyű kódot tartalmaz, melyet vásárláskor adjon meg az erre kijelölt mezőben és így a kupon segítségével tudja a megrendelése egész-  vagy részösszegét kiegyenlíteni. A kód megadását és értékének beszámítását követően a fizetendő összeg módosul.
  6. Amennyiben a kupont egy, a kupon értékénél alacsonyabb értékű termék vásárlására használja, az árkülönbözet nem visszatéríthető. Ezért javasoljuk, hogy a kupont annak értékével megegyező, vagy magasabb értékű termék vásárlására használja fel.
  7. A kupon 6 hónapig érvényes.
  8. A kupon felhasználásával kapcsolatban felmerülő kérdései esetén kérjük, hívjon minket a +36 (70) 6056521 telefonszámon.
  9. Az ajándékkupont saját maga is kinyomtathatja – a termék részleteiben talál egy letölthető jpg formátumú képet! Csak töltse ki a megrendelésénél automatikusan generált sorszámot, és máris kész a tökéletes ajándék!

Kívánjuk, hogy örömüket leljék Önök és szeretteik az e-shopon vásárolt termékekben!

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom