Bevezető > Miért jó a vibrációs tréneren tornázni?

Miért jó a vibrációs tréneren tornázni?

Az edzés ezeken a berendezéseken akár háromszor is hatékonyabb, mint a legtöbb, edzőteremben megtalálható edzőgépen.

Testalkatán megjelenő javulásokat már a heti háromszor rövid intervallumokban történő edzéseknek köszönhetően észlelheti.

A rendszeres edzés erősíti az izmokat és növeli a test rugalmasságát és mozgékonyságát, javítja a vérkeringést és lehetővé teszi az anyagcsere és a nyirok rendszer javítását, ami segíti a súlycsökkenést.

Létezik néhány gyakorlatcsoport, melyet a vibromasszázs gépen végezhető. Például a bicepsz, tricepsz, vállak, karok és oldalsó izmok erősítéséhez elegendőek a hagyományos, de lassú fekvőtámaszok. A klasszikus felülések ideálisak a combok, a farizmok és hasizmok erősítésére. A vádlira, far- és hasizmokra valamint relaxálásra elegendő az egyenes testtartás enyhén behajlított térdekkel.

A testhelyzet változtatásával egyszerre aktiválható különféle izomcsoport nyújtó, vagy erősítő helyzetbe, konkrét területekre irányulva. Az edzés a vibromasszázs berendezéseken egyszerű, nem nagy igénybe vételű, bárkinek, korra, kondícióra való tekintet nélkül gyors, hatékony edzést tesz lehetővé anélkül, hogy az izületek károsan terhelve lennének.

A vibromasszázs berendezéseken történő edzés során az inak és izületek minimálisan terhelődnek.

A berendezéseken történő edzés a csontritkulás megelőzésére is szolgál.

Műtétek után, izület protézissel, cukorbetegséggel, epilepsziával,sérvvel kezelt, és állapotos személyek csak orvosuk javaslatára használják a berendezést.
Simple vásárlói tájékoztató
Árukeresõ, a hiteles vásárlási kalauz
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom