Bevezető > Miért jó a vibrációs tréneren tornázni?

Miért jó a vibrációs tréneren tornázni?

Testalkatán megjelenő változásokat akár már a heti háromszor rövid intervallumokban történő edzéseknek köszönhetően észlelheti.

A rendszeres edzés erősíti az izmokat és növeli a test rugalmasságát és mozgékonyságát, javítja a vérkeringést és lehetővé teszi az anyagcsere és a nyirokrendszer javítását, ami segíti a súlycsökkenést.

Létezik néhány gyakorlatcsoport, melyet a vibromasszázs gépen végezhető. Például a bicepsz, tricepsz, vállak, karok és oldalsó izmok erősítéséhez elegendőek a hagyományos, de lassú fekvőtámaszok. A klasszikus felülések ideálisak a combok, a farizmok és hasizmok erősítésére. A vádlira, far- és hasizmokra valamint relaxálásra elegendő az egyenes testtartás enyhén behajlított térdekkel.

A testhelyzet változtatásával egyszerre aktiválható különböző izomcsoportok, akár konkrét területekre irányulva. Az edzés a vibromasszázs berendezéseken egyszerű, bárkinek, korra, kondícióra való tekintet nélkül gyors, hatékony edzést tesz lehetővé anélkül, hogy az izületek károsan terhelve lennének.

A vibromasszázs berendezéseken történő edzés során az inak és izületek minimálisan terhelődnek.


Műtétek után, izület protézissel, cukorbetegséggel, epilepsziával,sérvvel kezelt, és állapotos személyek csak orvosuk javaslatára használják a berendezést!
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom