Bevezető > Futópad vagy elliptikus tréner?

Futópad vagy elliptikus tréner?

Futópadod, vagy elliptikus trénert vásároljak? Melyik berendezésen égetek el több kalóriát?  A futópadon, vagy az elliptikus trénerrel erősítek több izomcsoportot? A futópad, vagy az elliptikus tréner kíméletesebb az izületekhez? 

Nem csak Ön, de sok vevőnk teszi fel ezeket a kérdéseket kardio berendezés vásárlásán gondolkozva. Futópadot, vagy elliptikus trénert. Az egyiket és másikat favorizáló két békíthetetlen tábor létezik. Megpróbáljuk megválaszolni ezeket a kérdéseket tanácsadónkban.
 
  1. Futópad - futást stimuláló berendezés és a fitness kardio berendezések között stabil, megingathatatlan helye van. Az első futópadot egészségügyi célokra és szívbetegségek diagnosztizálására 1952-ben használták a Washingtoni egyetemen. A futópad tökéletesen szimulálja a járást vagy futást. Megfelel otthoni, vagy kommersz felhasználásra is. Hátránya némileg nagyobb mérete, súlya és ára is. További információk a futópadokról a  futópadok - tanácsadás szekcióban.
  2. Elliptikus tréner - az egész test lehető legnagyobb izomcsoport mennyiségének lehető leghatékonyabb megmozgatására lett kifejlesztve. Teljesen természetes mozgásról van szó, melyet nem kell külön megszokni. Tulajdonképpen a lábak ellipszis alakú pályán mozgásáról van szó, összekötve a felső végtagok mozgásával, amivel bevonjuk az egész test izomcsoportjait. A mozgás folyamatos és nagyon kíméletes az izületekre. További információk a futópadokról a elliptikus trénerek - tanácsadás szekcióban.
Befejezésül elmondatjuk, hogy a futópad jobban megfelel az intenzívebb gyaloglás vagy futás edzésére és a csúcs sportolókat is kielégíti. Az elliptikus tréner mint univerzális fitness segédeszköz alkalmas a test feszesítésére, zsírégetésre és a mozgásszervek koordinációjának javítására. A profi berendezések megállják helyüket a kommersz fitness centrumokban is.
 
Válasszon az inSPORTline futópadok és elliptikus trénerek inSPORTline széles kínálatából.

 

Simple vásárlói tájékoztató
Árukeresõ, a hiteles vásárlási kalauz
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom