Bevezető > Szobakerékpár vagy spinning kerékpár?

Szobakerékpár vagy spinning kerékpár?

Szobakerékpárt vagy spinning kerékpárt vásároljak? Mi köztük a különbség?

Nem csak Ön, de sok vevőnk teszi fel ezeket a kérdéseket kardio berendezés vásárlásán gondolkozva. Megpróbáljuk megválaszolni ezeket a kérdéseket tanácsadónkban.

Több módszer létezik a kerékpározás szimulálására. Választhatja a
szobakerékpártspinning kerékpárt, vagy szimulátort (melybe saját kerékpárját rögzíti).
  • Szobakerékpár elsősorban otthoni edzésre, erőnléten tartásra, teste feszesítésére és fogyásra  ajánlott. Határozottan nem alkalmas intenzív professzionális edzésre, vagy csúcssportolók számára Előnye az elérhető ár és a számtalan modell választék a piacon. Az árak százezer forint körül mozognak. A szobakerékpárokat a terhelés vezérlése alapján kézi vezérlésűekre és computer által vezéreltekre bontjuk. További információk: tanácsadás, szobakerékpár szekció.
  • Spining kerékpár a kerékpározás tökéletes szimulálására szolgál, a fő különbség a szobakerékpárral szemben a pontos és érzékeny terhelés beállítás, zömökerős váz, tökéletes stabilitás és maximális terhelés. A spinning kerékpárokat felszereltségében megtalálható a kombinált pedál SPD zárral kerékpár lábbeli használatának lehetőségével. A minőségi spinning kerékpár kielégíti az igényes sportolók igényeit is. Az alap modellek értéke száz ezer forint körül mozog..
  • Szimulátor olyan berendezés, melye saját kerékpárját rögzítheti, ahol a hátsó kerék és a lendkerék súrlódásával dombnak tekerés vagy széllel szemben tekerés szimulálása jön létre. Előnye a saját beállított kerékpár használatának lehetősége, melyet ismer és Önnek tökéletesen megfelel, hátránya, hogy a kerékpárt a lakásban kell tartani, valamint hangosabb a kerék, gumi, lendkerék mechanizmus.
Tudjuk, hogy a kerékpározást a szabadban, vagy az országúton semmi sem tudja teljesen pótolni, de bízunk benne, hogy tanácsadónk segítségével sikerül pontosan saját igényei szerint választani.
Simple vásárlói tájékoztató
Árukeresõ, a hiteles vásárlási kalauz