Bevezető > Hírek és akciók > Fontos tájékoztatás a cégünk működésével kapcsolatban

Fontos tájékoztatás a cégünk működésével kapcsolatban

Fontos tájékoztatás a cégünk működésével kapcsolatban

Kedves Vásárlóink!

A Koronavírus miatti rendkívüli helyzet miatt szeretnénk titeket tájékoztatni az inSPORTline.hu működéséről. Budapesti márkaboltunk 10-15 óra közt tart nyitva. Kérünk minden kedves vásárlót, hogy viseljen védőmaszkot a boltunkba való belépés alkalmával! Köszi a megértést!

FRISSÍTVE: 2020.03.30 23:00 Sajnos újból egy rossz hír mely érint minket is! 2020.03.27-től a Szlovák állam nem engedi területére lépni azt a kamionos forgalmat, mely Magyarország felé irányul. Ezzel sajnos tovább hosszabbodik a raktárainkba irányuló beszállítás. Szinte az összes rendelés termékei foglalva vannak számotokra a központi raktárunkban Csehországban, csak ide kell juttatnunk a szállítmányokat. Dolgozunk a megoldáson! Kérlek legyetek türelemmel! Mindenki megkapja a rendelését az elkövetkező 1-2 hétben! 

FRISSÍTVE: 2020.03.27 Márkaboltunk Budapesten továbbra is nyitva tart minden nap 10-15 óra közt. 

FRISSÍTVE: 2020.03.25 15:40 Aktuális információ. Rendeléseinket jelen pillanatban 5-7 napos csúszással tudjuk feldolgozni. Csapatunk gőzerővel dolgozik reggeltől estig! Köszönünk minden pozitív hozzászólást, támogatást valamint véleményt! Fantasziktusak vagytok, hogy ilyen pozitíván álltok a dologhoz! 

FRISSÍTVE: 2020.03.23 11:30 Sajnos az extrém kereslet miatt tovább lassul a termékek kiszállítása. A napokban leadott rendelések várható szállítási ideje 10-14 nap. Ez azon termékekre vonatkozik, amelyekből óriási mennyíségű rendelés fut be. Boltunkban, raktarainkban szigorú biztonsági intézkedések mellett dolgozunk, melyek sajnos tovább nehezítik a feldolgozást, csomagolást és termékösszekészítést. Bízunk azért benne, hogy mindenki megérti ezt és pozitívan áll a jelenlegi krízishelyzethez. Csapatunk mindent megtesz azért, hogy mindenki megkapja a rendelését!

FRISSÍTVE: 2020.03.21  20:50 Az áruszállítás akadozása miatt az ONLINE rendelések teljesítése KÉSIK. A várható késés némely rendelés esetében 7-12 nap, de ne ijedjetek meg, a rendelések nagyon nagy részét hibátlanul teljesíteni tudjuk. A késés a kamionos forgalom extrém belassulása miatt alakult ki. A megértést előre is köszönjük! Ha kérdés van, írjatok!

FRISSÍTVE: 2020.03.19  18:00 Budapesti márkaboltunk készletét folyamatosan töltjük. A feltöltés naponta történik, nagyobb mennyiségű termék a jövő hét elején érkezik! A csúszás miatt továbbra is elnézést kérün. Teljes készlethiánnyal nem számolunk, mivel központi raktárunkkal való napi árukapcsolat folyamatos. 

FRISSÍTVE: 2020.03.18 22:40 A krízishelyzet okozta extrém mértékben megnövekedett ONLINE rendelések mennyisége miatt minden rendelés kiszállítása pár nappal késhet. A megnövekedett rendelésszámhoz cégünk azonnal alkalmazkodik, viszont a készleteink átcsoportosítása komoly feladat. Jövő hétre óriási mennyiségű készletet mozgatunk át Magyarországra, s remélhetőleg minden vásárlói igényt kielégítünk. Az esetleges csúszás miatt előre is elnézést kérünk. Amennyiben pontos információt igényelsz a rendelésedről, kérem keress minket az ügyfélszolgálati elérhetőségeken, chaten, de a legjobb a FACEBOOK oldalunkon keresztül Messengeren

FRISSÍTVE: 2020.03.17 21:30 Utánvétes fizetés! Kérünk tisztelettel minden vásárlónkat, hogy a vírus terjedésének megfékezése érdekében ha lehet válasszák az utánvétes fizetés helyett az ONLINE fizetést kártyával. Az utánvétbeszedéskor a futárszolgálatok futárjai tucatnyi vásárlóval kerülnek közvetlen kapcsolatba, melyet a jelen helyzetben inkább minimalizálni kellene. Cégünk alkalmazottai a kiszállítás során nem fogadnak el készpénzt. Saját kiszállítással csak az előre kifizetett termékeket tudjuk hozzátok eljuttatni. 

FRISSÍTVE: 2020.03.17: 20.00  Az operatív törzs mai nyilatkozata alapján enyhítik a határzárat Szlovákia és Magyarország közt. Ennek köszönhetően remélhetőleg csütörtökön visszaáll a munkarend az esztergomi központunkban. Bízunk benne, hogy az áruszállítás ugyanígy felgyorsul. 

  • Budapesti márkaboltunk minden nap 15:00 óráig van nyitva a jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében
  • Esztergomi márkaboltunk csak mint átvételi pont működik. Rendeléseiteket előzetes egyeztetés alapján lehet átvenni. 
  • Központi irodánk és raktárunk - sajnos jelentősen csökkentett létszámban dolgozunk, így a rendeléseket csak lassabb tempóban tudjuk feldolgozni! A késés csak ideiglenes! 

ONLINE RENDELÉSEK: Jelenleg minden beérkező rendelést fel tudunk dolgozni. 

Azon termékek kiszállítása, mely kiscsomagnak minősül rövidebb időbeni csúszással, de zökkenőmentesen történik. A nagycsomagos szállítás során késés merülhet fel, mivel a nagy súlyú és a nagyméretű termékek szállítás szervezése és kivitelezése időigényesebb és bonyolultabb háttérmunkát kíván. A nagyméretű termékek esetén kollégáink minden esetben keresnek majd benneteket egyeztetés miatt, ahol tájékoztatnak a szállítás mikéntjéről. Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a kialakult helyzetben a lakáson történő összeszerelést nem tudjuk vállalni, ezért ezt a lehetőséget a honlapunkon kikapcsoltuk.  Biztosítunk benneteket arról, hogy termékeink könnyen összeszerelhetőek otthon mindenki számára, minden termékünkhöz részletes összeszerelési útmutatót biztosítunk.

Sajnos a kormány 2020.03.17-től újból szigorította a személy ás áruforgalomra vonatkozó szabályokat. Mivel cégünk napi szinten tölti fel árukészletét a csehországi központi, valamint a szlovákiai regionális raktárból az áruforgalom napi beszállítása akadályokba ütközik, ami késést von maga után. A késést próbáljuk a lehető legrövidebbé tenni. 

Szervizes igények esetén kérünk titeket, hogy csak a legsürgősebb esetben kérjétek szakember segítségét, és számoljatok az esetleges késésekkel, csúszásokkal. Minden esetben szervizes kollégáink emailen vagy telefonon tájékoztatnak benneteket a szervizelés menetéről. Sajnos jelen pillanatban szervizes kollégáink a visszavonásig nem végeznek szervizelést a vásárlóink otthonában. Ezzel óvjuk saját, valamint a ti családotok egészségét. Az ebből adódó kellemetlenségért előre is elnézést kérünk. Amint a helyzet normalizálódik, a kollégák azonnal megkezdik a szervizes igények feldolgozását. 

Kérdéseiteket, kéréseiteket szívesen fogadjuk! Célunk, hogy ti egészségesebbek legyetek. Testünk egészségének egyik alappillére a rendszeres testmozgás. Fontos, hogy egy esetleges karantén esetén a mozgást, sportot, edzést ne hagyjátok abba otthon sem. Nemcsak edzőteremben, de otthon is végezhető teljes értékű edzés. Az inSPORTline mindent megtesz azért, hogy az ehhez szükséges megvásárolni kívánt termékeket és eszközöket biztosítsuk számotokra.

A megértéseteket és türelmetek köszönjük!
az inSPORTline csapata nevében,
Borovics József