Vissza

Összehasonlított termékek

Karácsonyi ajándékok VIP garanciával!

Karácsonyi ajándékok VIP garanciával!
Karácsonyi ajándékok VIP garanciával!

 

Tisztelt vásárlónk! 

Közeledik a karácsony, ezzel együtt a hajsza az ajándékok után. De nem kell feltétlenül a zsúfolt boltban egymás lábán taposva, egymás kezéből kitépni a kiszemelt ajándékot! Hiszen megrendelheti az interneten keresztül is, amihez mi is igyekszünk minél több segítséget megadni. Idén is a karácsonyi ajándékvásárláshoz csináltunk egy VIP garanciát, mellyel lehetőséget biztosítunk vásárlóinknak, hogy ha nem megfelelő a termék, 2022.01.15-ig becserélje más termékre, vagy akár vissza is vásároljuk! Így nem kell idegeskedni a tökéletes méret, vagy szín miatt.


Hogyan küldjük vissza a nem megfelelő ajándékot? 

A terméke(ke)t juttassa vissza központi üzletünkbe (2500, Esztergom, Magyary László u. 2.) személyesen, vagy postai úton. Kérjük a termék mellé tegye be az eredeti számlát, illetve egy kísérőlevelet, amin feltünteti nekünk, mire szeretné kicserélni a terméket, illetve egyéb információkat is megoszthat velünk. Ha a cseretermék raktáron van, mi azonnal küldjük azt díjmentesen! Ha a termék árát szeretné visszakapni, akkor egy számlaszámot mellékeljen a számla mellé, ahova vissza tudjuk utalni a termék vételárát.
 

  • Az akció 2021.11.01-től 2021.12.24-ig beérkező megrendelésekre vonatkozik, melyeket 2022.01.15-ig cserélhet be más termékre
  • Az akció minden internetes megrendelésre érvényes, melyet az  www.insportline.hu webshopon keresztül adnak le 
  • Az akcióban csak magánszemélyek vehetnek részt
  • A visszacserélt terméknek sértetlennek kell lennie, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a 100%-os beszámítási értéket!
  • A termék visszajuttatása üzletünkbe a vásárló költségére történik


TIPP


Próbáld ki karácsonyi útmutatónkat!



Kellemes vásárlást kívánunk:
az inSPORTline csapata

 

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél