Vissza

Összehasonlított termékek

Lusta, vagy menő? Jönnek az elektromos járgányok!

A városi közlekedésnek számos alternatívája van: autó, motor, kerékpár és a jól öreg és túlzsúfolt tömegközlekedés. Mindegyiknek van legalább annyi előnyét ismerjük, amennyi hátrányát, ezért arra gondoltunk, hogy megmutatjuk Neked a közlekedési eszközök azon formáit, amivel csak nyerni tudsz.

 

Lusta, vagy menő? Jönnek az elektromos járgányok!


Elektromos roller

A rollerek kb. 10-15 éve élik virágkorukat, és épülnek be szép lassan a nagyvárosi közlekedésbe. Azok, akik a 80-as években voltak gyerekek nagy előnnyel indulnak a rollerezés elsajátításával kapcsolatban, hiszen akkoriban nagy divat volt ez az eszköz, igaz csak a kisgyerekek körében. Mára ez a trend megváltozott és nem csak egészséges, de roppant menő is rollerezni. A gyorsaságán és manőverezhetőségén túl nagy előnye ezeknek a szerkezeteknek, hogy bármikor összecsukhatóak, és tovább szállíthatóak a tömegközlekedési eszközök bármelyikén. A kínálatunkban kapható rollerek kiválóak a dugók, a buszokon látható unott arcok, és az autóban töltött egyhangú órák ellen. Egy 5-6 órás töltéssel akár 40 km-t is meg lehet velük tenni, így egy nem túl messzi munkahelyre, vagy iskolába járáshoz elég hetente 1-2 alkalommal feltölteni. A sebességükre sem lehet panasz: egyes modellek az akár 35 km/h-s tempót is képesek elérni. Az igazi high-end élményről a beépített tempomat és LCD kijelző gondoskodik, és a rollereken található kitámasztóknak hála bárhol magára hagyhatjuk, ha be kell ugranunk egy üzletbe. Az elektromos rollereket szívből ajánljuk azoknak, akik szeretnének divatosan és egyszerű módon közlekedni a városi rengetegben.

Hoverboard
Ha a rollerezéssel járó izgalom már nem üti meg az ingerküszöbödet, akkor ugorj át egy hoverboardra! Míg 5 éve a hoverboard a vicces YouTube-os videók sztárja volt, mára egy igazi, elismert és kényelmes közlekedési eszközzé vált, amivel nem csak a komótos sétát lehet kiváltani, de a mozgáskoordinációt és az egyensúlyt fejlesztő edzést is be lehet iktatni a mindennapos közlekedésbe. A 2-3 óra alatt feltölthető boardokkal akár 40 kilométert is meg tudunk tenni, ha pedig kifogy, akkor elég a hónunk alá csapni a következő konnektorig. A beépített stabilizáló rendszereknek hála nem nehéz kordában, és egyenesben tartani őket, úgyhogy bárki könnyen elsajátíthatja, a járda fölötti lebegés-gurulás művészetét. Egyes modellek egy 110 kg-os embert is különösebb erőkifejtés nélkül elvisznek A-ból B-be és a beépített LED világítással éjszakai is képesek hazaszállítani a tulajdonosukat. A sárvédő már csak a hab a tortán, így esőben is használható és a 12 km/h-s sebességnek hála gyorsan haza lehet érni vele - még mielőtt bőrig áznál.



Elektromos kerékpár
Fárasztanak a bringás felvonulások, de szeretnél mindegyiken ott lenni? Úgy érzed, hogy a bringázáshoz van kedved, de a tekeréshez már nincs? Szeretnél "zöld" lenni, de kritérium, hogy mellette lusta is maradhass? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor egy elektromos biciklire van szükséged! Hogy milyet is válassz? A lehetőségek tárháza szinte végtelen, hiszen maradhatsz a jól bevált városi, cross, MTB, vagy akár a régmúltat idéző kemping formánál is, amit összecsukva bármelyik tömegközlekedési eszközre felrakva tovább vihetsz magaddal. A hoverboarddal ellentétben - és az elektromos rollerrel karöltve - ezt a járgányt is tovább hajthatod, ha kifogyott belőle Tesla ereje, de erre - modelltől függően - legalább 100 km-en keresztül nem kerülhet sor, hiszen ennyi a hatótávolsága. Jó hír, hogy a kempinggel is tudsz menni legalább 50 km-t, így lejutni a strandhoz, vagy a hétvégi városnéző kiruccanás sem lehet akadály. A hatótávolságot a befektetett emberi energia is meghatározza, úgyhogy csak óvatosan bánj az elektromos motor adta rásegítési lehetőségekkel. A felsőkategóriás modellekkel nem csak a városokat, de a hegyeket is meg tudod hódítani, a cserélhető akkumulátorokkal pedig még messzebbre juthatsz. Az egyetlen érv, ami talán az elektromos kerékpárok ellen szól, a lustaság teljes mértékű kiszolgálása, de biztosak vagyunk benne, hogy aki ilyen bringát vesz az csak azért teszi, hogy egy picivel kevesebb energia befektetéssel tegye szebbé, egyszerűbbé és zöldebbé a Világot.
 

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél