Vissza

Összehasonlított termékek

Kültéri fitness

Eleged van már a beltéri edzőtermekből? Unod, hogy nem te választod a zenét amire edzel? Zavar a tömeg? Hiányzik a friss levegő és a tér? Arról nem is beszélve, hogy azt a pénzt, amit ott hagysz tudnád kellemesebb dolgokra is költeni…  A tavasz első napsugarai meghallhatták az imáidat és ajtót nyitottak újra a kültéri edzés lehetőségének!
 

Kültéri fitness



Edzőcipőt fel és nyomás ki a szabadba! A lehetőségek tárháza végtelen. A szabadtéri edzésről mindenkinek először a futás jut az eszébe és valóban sokkal izgalmasabb például a Margit szigetet körbe futni, mint egyhelyben futni egy futópadon. Tűzd ki a céljaidat és minden egyes alkalommal teljesítsd egy kicsit túl azokat. Állóképességed könnyedén növelheted heti pár alkalom kellemes szabadtéri futással, emellett természetesen a nemkívánt kilóktól is könnyedén megszabadulhatunk és az izmaink is hálásak lesznek érte. A futásod hatékonyságát mérheted okoskarkötőkkel, ami nemcsak a megtett kilométereket tudja számlálni, de az edzésed intenzitást és az elégetett kalóriákat is ellenőrizheted. Nincs is jobb annál, amikor számszerűsítve láthatod az aznapi teljesítményed, ez mindig többre sarkall majd. Esetleg próbálj ki egy pulzusmérő órát, amivel az edzésed hatékonyabb lehet, mint valaha. Személyre szabott edzésprogrammal folyamatos fizikai állapot figyeléssel, mintha egy valódi személyi edző követne téged mindenhová.
Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a futáson kívül is van élet. Számtalan olyan szabadtéri mozgást választhatunk, amihez szintén nincs szükséged többre, mint egy edzőcipőre. Csapj le a kültéri padokra és nyomd le ott a napi szettet, fekvőzz, gugolj, plankelj a szabadban. Hidd el senki nem fog furcsán nézni rád, meglepődsz majd milyen sokan járnak ki a szabadba mozogni, még az is lehet, hogy kitartó edzőpartnert is találsz magad mellé!
Unod a szobabiciklit is? Bringákat elő, legyen az városi- vagy trekking esetleg cross kerékpár csak a javadra vállhat majd ha leváltod az autót és a tömegközlekedést. Gondolj bele milyen jó érzés lesz lazán elkerülni a reggeli csúcsforgalmat és a délutáni dugókat munkába menet, vagy jövet!
Próbáld ki a saját testsúlyos edzést a fitness-gumiszalag vagy a multitrainer segítségével.
Ez a fajta mozgás olcsó-hatékony és meglehetősen jó hatással van az egészségünkre is, fejleszti az egyensúlyt javítja az állóképességet, szálkás, funciónális izomzatod hoz létre és nem mellesleg az  inakat és izületeinket is kíméletesen erősíti, amit majd idős korunkban megköszönhetünk magunknak!
Ha pedig hétvégén kicsit több időd van, túrafelszerelést elő és kiránduljatok egyet a családdal! Ha pedig valami hiányzik, nézz körül honlapunkon, hiszen nálunk mindent megtalálsz ami egy jó túrázáshoz szükséges lehet! 

Hasonló termék

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél