Vissza

Összehasonlított termékek

CREATINE PHOSPHATE - 300 G

KREATIN FOSZFÁT POR NIACINNAL KIEGÉSZÍTVE. ÍZESÍTÉS NÉLKÜL. több


4 100 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

1 ADAGBAN:

  • 4925 mg kreatin-foszfát
  • 75 mg niacin

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során – de csak abban az esetben, ha a napi bevitel eléri a 3000 mg-ot. A niacinnal – más néven B3 vitaminnal – gazdagított kreatin-foszfát elősegíti az energiát biztosító anyagcsere normál működését és csökkenti a fáradtságot, kimerültséget.

Felhasználási javaslat: Keverj el 5 g (egy mérőkanál/teáskanál) kreatin-foszfátot tetszés szerinti italban. Edzésnapokon 4 adag (4 × 5 g) egy adag reggel, egy délben, egy húsz perccel edzés előtt egy pedig edzés után. Edzésmentes napokon 1 adag reggel és 1 adag délután.

Kiszerelés: por, 300 g (60 adag)

Összetevők: kreatin foszfát (kreatin-monohidrát és kálium-foszfát), nikotinamid.

Átlagos tápérték

1 adag 5 g

1 doboz 60 adagot tartalmaz

Megnevezés

100 g

1 adag (5 g)

*RDA%

Kreatin foszfát

98500 mg

4925 mg

**

Niacin (nikotinamid)

1500 mg

75 mg

469%

*RDA: a felnőttek számára ajánlott napi bevitel, **RDA érték nincs megállapítva

Felhasználási javaslat: Keverjen el 5 g Creatine Phosphate-ot folyadékkal. Edzés napokon fogyasszon 4 adagot 20 perccel edzés előtt, pihenőnapokon pedig két adagot.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza! Várandós- és szoptató anyáknak és 18 éven aluli fiataloknak fogyasztása nem ajánlott!

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év) lásd a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU



 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!