Vissza

Összehasonlított termékek

CREA PUMP - 50 G

KREATIN FORMULÁVAL, SZÉNHIDRÁT KOMPLEXEL ÉS BCAA, L-GLUTAMIN KOMBINÁCIÓJÁVAL. FRISSÍTŐ ÍZEKBEN. több


400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

1 ADAGBAN:

  • 6500 mg CreaRAGE( 7 fajta kreatin)
  • 41 g CarboX
  • 1000 mg aRecover

A többintervallumos alapon kifejlesztett Crea PUMP fogyasztás után hétféle kreatint szabadít fel, ezeken belül annak pufferelt és mikronizált formáját is. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A Crea PUMP az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

A Crea PUMP-ban megtalálható a CarboX is, amely egy ötféle szénhidrátot tartalmazó, egyedülálló szénhidrátkeverék. Hatását egy speciálisan megtervezett aminosav-keverék fokozza hozzáadott BCAA-kal, L-glutaminnal és L-argininnel, amit még C-vitaminnal is feltuningoltunk, amely csökkenti a fáradtságot, kimerültséget, és hozzájárul az immunrendszer rendes működésének fenntartásához intenzív testedzések alatt és után. A Crea PUMP a makrotápanyagok normál anyagcseréjét elősegítő krómban is gazdag.

Ízek: citrom, málna

Felhasználási javaslat: Egy adag CreaPUMP reggel és egy közvetlenül az edzés után vagy verseny alatt. Edzésmentes napokon fogyassz egy adagot reggel és egyet délután.

Kiszerelés:por, 50 g (1 adag), 1000 g (20 adag)

Összetevők: CarboXTM (Dextróz, Maltodextrin, Fruktóz, Ribóz, PalatinoseTM(izomaltulóz*)), CreaRage 7TM (Kreatin-monohidrát, Trikreatin-malát, Kreatin AKG, Kreatinfoszfát, Kreatin-etilészter, Pufferelt Kreatin, Mikronizált Kreatin), aRecoverTM (L-leucin, L-arginin, L-glutamin, L-valin, L-izoleucin), L-aszkorbinsav, Trikálcium-foszfát, Dimagnézium-foszfát, BBETM Faktor (króm-pikolinát, Alfa-Liponsav), édesítőszer (Szukralóz, Aceszulfám-K), aroma, [málna (színezék E124**)]. *Az izomaltulóz glükóz- és gyümölcscukorforrás. **Esetleges aktivitási és koncentrációs zavarokat idézhet elő gyermekeknél.

Átlagos tápérték

1 adag 50 g

1 doboz 1, 20 adagot tartalmaz

Megnevezés

1 adag

Napi adag (100 g)

%RDA

Energiatartalom

800 kJ / 188 kcal

1601 kJ/ 376 kcal

**

Fehérje

0,5 g

1 g

**

Szénhidrát (CarboXTM)

41 g

82 g

**

Zsír

0 g

0 g

**

C-vitamin

100 mg

200 mg

250%

CreaRage 7TM

6,5 g

13 g

**

aRecoverTM

500 mg

1000 mg

**

BBETM Faktor

 

 

 

  • ebből: Króm

100 µg

200 µg

500%

  • ebből: Alfa liponsav

50 mg

100 mg

**

*RDA: a felnőttek számára ajánlott napi bevitel, **RDA: érték nincs megállapítva

Felhasználási javaslat: Fogyasszon egy adagot reggel és egy adagot rögtön az edzés vagy verseny után. Pihenőnapokon fogyasszon egy adagot reggel és egyet délután. A kívánt íz és sűrűség elérése érdekében a folyadék mennyisége módosítható.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! 18 éven aluliaknak, várandós és szoptató anyáknak fogyasztása nem ajánlott! A készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza! E110: Esetleges aktivitási és koncentrációs zavarokat idézhet elő gyermekeknél.

Minőségét megőrzi (hó, év): lásd a dobozon jelzett hónap végéig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU



 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!