Vissza

Összehasonlított termékek

Napszemüveg Wiley X WX FRQ Polarized Smoke Grey - füst szürke

Napszemüveg Wiley X WX FRQ Polarized Smoke Grey-füst szürke - - polarizált, füst szürke színű lencse, 100% UV védelem, karcolásnak ellenálló lencsék több


47 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Wiley X FRQ Polarized Smoke Grey napszemüveg egy kiváló minőségű napszemüveg a Wiley X Street szériájából. Sikeresen ötvözi a divatot és a funkcionalitást a Wiley X FRQ Polarized Smoke Grey napszemüveg. A Wiley X FRQ Polarized Smoke Grey napszemüveg jó megjelenést kölcsönöz és kristálytiszta látást biztosít viselőjének. A polarizált lencse technológia 100%-os UV védelmet biztosít. A Wiley X FRQ Polarized Smoke Grey napszemüveg ANSI tanúsítvánnyal ellátott. Az egyedi polarizált füst szürke lencsék karcálló, hidrofób és tükröződésmentes bevonattal vannak ellátva, hogy biztosítsák a tökéletes látást szélsőséges időjárási viszonyok között is. A Wiley X FRQ Polarized Smoke Grey napszemüveg matt fekete gumis bevonatú kerete védelmet és optimális kényelmet nyújt szabadtéri tevékenységek során. A Wiley X FRQ Polarized Smoke Grey napszemüveg tökéletes viselet bármilyen tevékenységnél. Megérdemelsz egy stílusos napszemüveget, a szemed pedig a legjobb védelmet, akkor miért is választanál mást mint a Wiley X FRQ Polarized Smoke Grey napszemüveget?

Tecnikai adatok - Napszemüveg Wiley X WX FRQ Polarized Smoke Grey - füst szürke:

  • a napszemüveg lencséje polarizált
  • 100 % UV
  • vastag, puha gumi tapintású keret
  • Könnyű és kényelmes, mégis masszív és tartós
  • Fényáteresztés: 11%
  • napszemüveg lencse színe: füst szürke
  • a napszemüveg alkalmas bármilyen tevékenységre


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!