Vissza

Összehasonlított termékek

Kompressziós térdzokni ASSISTANCE Energy - fekete

Kompressziós térdzokni, a vérkeringés stabilizálása és javítása, zöld tea kivonat hozzáadásával, LYCRA ® Energy. több


Szín:  fekete

Méret: 

4 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Az ASSISTANCE Energy kompressziós térdzokni egy pamutból készült modern férfi térdzokni LYCRA ® Energy hozzáadásával, amelyet különösen a kompressziós térdzokniknál használnak. Alkalmas az állóképességi sportokhoz, mert hatékonyan csökkenti a lábban keletkezett nyomást a testmozgás során, de alkalmas mint regenerációs zokni is egy nagyobb teljesítmény után. Megfelelő hosszú utakra, például autóval vagy repülőgéppel. A vádli fokozatos nyomása megakadályozza a lábak duzzadását. A zöld tea kivonatnak relaxációs és nyugtató hatása van, és csökkenti a feszültség érzését.


Technikai leírás:

  • különleges modern dizájn 
  • alkalmas regenerációs célokra egy nagyobb teljesítmény után
  • megakadályozza a lábak duzzadását
  • csökkenti a feszültség érzését
  • zöld tea kivonat relaxációs hatással
 

LYCRA ® Energy egy különleges, a térzoknihoz adott anyag, amely a kompressziós terápiára szolgál. Ha ezt az anyagot beépítik a szövetbe, a térdzokni sokkal kényelmesebb lesz. Javítja és stabilizálja a vérkeringést, és segíti a duzzanat csökkentését akár 25% -kal is.


A zöld tea kivonat segíti a fáradt lábak gyorsabb regenerálódását, energával tölti fel őket, és hatékonyan csökkenti a kellemetlen feszültséget.  



Videó

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!