Sport>Sportok>Görkorcsolyák>Szlalom görkorcsolyák > Görkorcsolya FILA NRK White (Termékkód: 010613053)

Görkorcsolya FILA NRK White

Csúcskategóriájú Fila freestyle és szlalom görkorcsolya 80 mm-es kerekek, szuper könnyű alumínium váz, speciális erős cipőhéj, ABEC7 csapágyak

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban.

Csúcskategóriájú Fila freestyle és szlalom görkorcsolya 80 mm-es kerekek, szuper könnyű alumínium váz, speciális erős cipőhéj, ABEC7 csapágyak

Méret
43 45
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
48 800 Ft Áfával
Nettó ár:
38 425,12 Ft
Kedvezmény:
 • Leírás
 • Paraméterek
 • Hasonló termék (5)
 • Referenciák (1)
 • Videó (1)

Görkorcsolya FILA NRK White

A FILA NKRgörkorcsolya az idei szezon freestyle és szlalom csúcsmodellje. A görkorcsolya csúcsminőségű, könnyített alumínium vázra épített speciális nagyon ellenálló cipőhéj kialakítású. Extra könnyű és ellenálló anyagainak, 80 mm- es, 84A szilárdságú kerekeinek és tökéletes sport-kialakítású cipőrészének köszönhetően A FILA Slalom NKR valóban kategóriája legjobbja. A FILA NRK freeride és szlalom korcsolyázásra is alkalmas profi és amatőr szinten egyaránt.

A görkorcsolyák általában négykerekes, alumínium felfüggesztéssel ellátott korcsolyák, melyek belső szivacsos kialakításuk miatt maximális kénylemet biztosítanak görkorcsolyázás közben, miközben erősen tartja a bokát tökéletesen illeszkedik a lábra.  A biztonságról továbbá a külső erős, de könnyű műanyag borítás gondoskodik. A fűzős megoldás mellett megtalálható a csatos és pántos rögzítési lehetőség, mellyel biztosabb a görkorcsolya rögzítése. A görkorcsolyák anatómiai belső kialakításuknak köszönhetően meggátolják a hólyagképződést. A maximális biztonság érdekében ajánlott a görkorcsolya mellé védőfelszerelést beszerezni, mely áll két térd védőből, két könyök védőből és két tenyér védőből.

Technikai adatok - Fila NRK White görkorcsolya:
 • extra könnyű anyagokból készült csúcsminőségű görkorcsolya
 • görpenge: 6000- es sorozatú, extrudált alumínium, 2x ívelt (oldalirányba állítható)
 • görkorcsolya cipőhéj: magas hőstabilitású ellenálló cipőhéj, rezgéstompító sarok
 • görkorcsolya cipő: speciálisan sport-formázott cipő szellőzőrendszerrel és antibakteriális védelemmel
 • kerekek-méret - szilárdság: Hyper Concrete 80 mm - 80 mm / 84A
 • görkorcsolya csapágyak: ABEC7 – saját kenésű, nagy pontosságú
 • görkorcsolya mechanika: 8 mm versenytengely alumínium alátétekkel
 • lábfej pánt: finom beállítású alumínium pánt
 • a görkorcsolya freeride és szlalom korcsolyázásra is alkalmas
 • görkorcsolya szín: fehér

Görkorcsolya FILA NRK White - Termékparaméterek

Kerekek mérete
80 mm
Váz
Alumínium
Csapágyak
ABEC 7
Maximális teherbírás (kg)
120 kg
Kerekek anyaga
Poliuretán
Kerék keménység
84 A

Görkorcsolya FILA NRK White - alternatívák - minden raktáron!

Görkorcsolya FILA NRK White - értékelés

Forrás – arukereso.hu

Átlagos értékelés 5 / 5 összesen 1 véleményből

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Minőség és ár. Több korcsolyám van/volt. Ezek alapján olyan korcsolyát kerestem, ami jól tartja a lábam (műanyag cipő, szoros bélés, bokánál is legyen csatt ne csak a lábszárnál) , legyen fordulékony és alkalmas szlalomozásra (rövidebb penge) , a cipő rész szára ne legyen túl magas és természetesen ne legyen rajta rögzített fék. És mindez legyen jó árban. Amikor vettem, akkor nagyon akciós árban 35. 990Ft volt, ennyit nagyon megér.

Gyors, fordulékony, könnyen irányítható korcsolya. A cipő része masszív, jól tartja a lábat. Inkább gyakorlottabb korcsolyásoknak ajánlanám. Tanuláshoz a rövid penge miatt nem ideális (persze nem lehetetlen).

A hátrányban leírtak ellenére is ajánlom.

Kezdetben szépen szinte hangtalanul gurult, viszont rövid (1hét) használat után az egyik keréknél zörgő hangok jelentkeztek. Még nem néztem meg, de valószínűleg az egyik csapágy lesz a bűnös. Nem ugráltam vele, viszont 95kg kell elbírnia (ez nem kellene, hogy gondot okozzon a csapágyaknak).

Görkorcsolya FILA NRK White - video


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom