Vissza

Összehasonlított termékek

Por koncentrátum Nutrend 30g WHEY CORE 100

100% -os tisztaságú tejsavófehérje magas biológiai értékkel és gyors felszívódással több


Íz:  csoki-kakaó

600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A 30g Nutrend WHEY CORE 100 Por koncentrátum újdonság a protein termékek között – jön az íz tesztek győztese! Minőségi és gyorsan felszívódó fehérjék magas tartalma (76 %), kitűnő íz, jól oldódó, 100% tiszta tejsavófehérje magas biológiai értékkel és gyors felszívódással. A 30g Nutrend WHEY CORE 100 Por koncentrátum alkalmas erősítéshez, kezdő sportolóknak, fitnesz sportolóknak. A WHEY CORE 100 por koncentrátum egy teljesen új protein termék. A legjobb és 100% tiszta proteinforrásokból készült:  WPC (tejsavófehérje koncentrátum) és WPI (tejsavó fehérje izolátum). WPI a legtisztább gyártási technológiával készült, CFM módszerrel. Minden WHEY CORE 100 adag 5gramm BCAA – esszenciális aminosavat L-Leucin, L-Isoleucint és L-Valint tartalmaz, melyek elengedhetetlenek az izmok növekedéséhez. 

WHEY CORE 100 alkalmas mindenkinek, kik szeretnék támogatni a minőségi izomnövekedést. A fehérje kiegészítésére alkalmas.

Alkalmas: az izomtömeg minőségi növekedésére. A fehérje kiegészítésére a nap bármelyik szakaszában. Hatékony regenerálódás. Alkalmas kezdő sportolóknak, erősítéshez, fitnesz sportolóknak.
  • Nagyon kellemes íz 
  • Jól feloldódó, elkeverhető 
  • Tiszta tejsavófehérje (WPC, WPI, CFM módszerrel) 
  • 5 gramm BCAA minden adagban   
Csomagolás:
  • 20x 30 g (csak egyes kiválasztott ízek)   
Ajánlott adagolás WHEY CORE 100: egy adag = 30 g 140 ml vízhez. A napi fehérjeszükséglet szerint 1 -3 adagot fogyasszon naponta az étkezések között.


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!