Sport>Sportok>Gördeszkák és longboardok>Gördeszkás sisakok > Spartan sisak Fire (Termékkód: S304)

Spartan sisak Fire

In-line, kerékpár és gördeszka sisak, 11 szellőzőnyílás

In-line, kerékpár és gördeszka sisak, 11 szellőzőnyílás

Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
4 500 Ft Áfával
Nettó ár:
3 543,30 Ft
Kedvezmény:
  • Leírás
  • Hasonló termék (1)

Spartan sisak Fire

Spartan sisak Fire - termékleírás

A Sparetan Fire sisak, mely kerékpár, in-line és skateboard sportokhoz egyaránt alkalmas. A vagány külsővel, mely egyedivé teszi a sisakot, biztosan ki fog tűnni a tömegből. A sisak kivitelezése és megmunkálása a biztonságot és kényelmet szolgálja. A sisakon 11 szellőzőnyílás található, ez lehetővé teszi a fej szellőzését. A sisak belső puha bélésének köszönhetően a fej teljes biztonságban van. A különböző méretének köszönhetően mindenki megtalálhatja a leginkább hozzá illő sisakot.

A gördeszkák általában gondosan megmunkált deszkafelületből és az arra felfüggesztett 4 kerékből állnak. A gördeszkások tudják, hogy nem csak az számít, milyen festés van a gördeszkán, hanem az is, hogy milyen a kerekek csapágyozása és a felfüggesztése. A kerekek minősége és a deszka rétegezése is nagyon fontos a gördeszka felhasználásakor. A mai gördeszkák szinte mindegyike fából készül és legalább akkora figyelmet szentelnek a gördeszkák minőségének, mint kinézetének. Az egyszerű festetlen gördeszkáktól kezdve az egyszerű mintákon át, a vagány festésekig mindenféle kinézetű gördeszka megtalálható a palettán. A gördeszkások biztonsága érdekében ajánljuk a védőfelszerelések beszerzését a gördeszka megvásárlásánál. Ezek a 2 db térdvédő, 2db könyökvédő, 2 db tenyérvédő és a sisak.

Sisak Spartan Fire - technikai adatai:
  • belső bélés
  • 11 szellőzőnyílás
  • méretek: S(52-56 cm), M(55-59 cm), L(59-62 cm)
 

Spartan sisak Fire - alternatívák - minden raktáron!

Spartan sisak Fire - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom