Vissza

Összehasonlított termékek

Joint & Cartilage - 60 tabletta

Segít a túlterhelés miatt kialakult ízületi betegségek vagy porckopás kezelésében. több


6 100 Ft
101,67 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Ez a termék háromféle hatóanyagot tartalmaz: glükozamin-szulfátot, kondroitin-nátrium-szulfátot és metil-szulfonil-metánt (MSM). Ez a kiegészítő felettébb ajánlott kiegészítő segítségként azoknak, akik megerőltetés vagy porckopás okozta ízületi problémáktól szenvednek, és így tudják szervezetük különleges tápanyag-igényeit pótolni.

  • Ajánlott túlsúlyos, sportolók, illetve intenzív fizikai munkát végzők számára, vagyis bárki számára, akinek az ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve

  • Idősebbek számára is ajánlott

Összetevők: glükozamin szulfát 2-kálium-klorid, metil-szulfonil-metán (MSM), kondroitin szulfát, töltőanyag (izomalt), fényezőanyag (sztearinsav).

Tápanyagok/ hatóanyagok a napi adagban

1 adag: 2 tabletta

A csomagolás 30 adagot tartalmaz

Megnevezés

2 tabletta

*RDA%

Energiatartalom

21,6 kJ/ 5,13 kcal

**

Fehérje

0 g

**

Szénhidrát

1,09 g

**

Zsír

0,11 g

**

Glükozamin szulfát

1200 mg

**

Kondroitin szulfát nátrium

400 mg

**

MSM (metil-szulfonil-metán)

600 mg

**

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel,

**: A napi ajánlott mennyiség nincs megállapítva

Fogyasztási javaslat: Felnőttek számára napi 2 tabletta fogyasztása javasolt, legalább 3 hónapig. A termék szedése során ügyelni kell a bőséges folyadékbevitelre! A készítmény folyamatos, megszakítás nélküli, vagy kúraszerű szedésre is alkalmas. Ne fogyasszon az ajánlott napi adagnál többet!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

Allergén információ: rákból származó glükozamint tartalmaz. A termék fogyasztása nem ajánlott a rákfélékre, kagylókra és puhatestűekre érzékeny és allergiás személyek számára.

Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a dobozon jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU



 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!