Vissza

Összehasonlított termékek

Creatine pH-X Pro - 120 kapszula

PH módosított kreatin-monohidrát zöld, fehér és fekete tea kivonattal kiegészítve. több


6 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

  • nagyobb kapszula – több hatóanyag
  • gyorsabb felszívódás és plusz energia a GWB tea kivonattal
  • 100%-os felszívódás
  • feltöltési szakasz, vízvisszatartás, puffadás nélkül
  • alacsony koffein tartalom (5mg kapszulánként)

PH módosított kreatin-monohidrát zöld, fehér és fekete tea kivonattal kiegészítve, hogy még több energia legyen az edzéshez.

Adagonként (2 kapszulában):

  • 1800 mg kreatin
  • 200 mg GWB-T kivonat

A kreatin napi 3 grammos dózisban, tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.

A pH-X PRO többet ad:

A napi javasolt mennyiség 2 adag ez tartalmaz 3600 mg pH módosított kreatint. A pufferelt (pH módosított) formulának köszönhetően, a Creatine pH-X PRO-ban használt keratin 100%-an felszívódik, nincs szükség feltöltésre és nincsenek mellékhatásai, mint a puffadás vagy a nagymértékű vízvisszatartás.

Mint minden BioTechUSA termék, a Creatine pH-X PRO kizárólag biztonságos és válogatott összetevőket tartalmaz.

Javasolt fogyasztás: Naponta 2x2 kapszula Creatine pH-X PRO. Fogyassz két kapszulát reggel és két kapszulát délután. Edzés napokon 2 kapszula reggel vagy étkezés előtt és két kapszula edzés előtt maximum 30 perccel.

Kiszerelés: kapszula, 120 kapszula (60 adag.)

Összetevők: pufferelt kreatin, kapszulahéj (zselatin), zöld tea kivonat, fehér tea kivonat, fekete tea kivonat.

Átlagos tápérték

1 adag: 2 kapszula

A csomagolás 60 adagot tartalmaz

Megnevezés

Mennyiség

2 kapszulában

Mennyiség a napi adagban (2x2 kapszula)

Pufferelt kreatin

1800 mg

3600 mg

GWB-T Komplex

(zöld-, fehér és fekete tea)

200 mg

400 mg

Fogyasztási javaslat: Fogyasszon 2x2 kapszulát naponta.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Várandós- és szoptató anyáknak és 18 éven aluliaknak fogyasztása nem ajánlott! A készítmény gyógyszeres kezelés alatt állók számára nem javasolt. Használat előtt konzultáljon orvosával! Allergén információ: kapszulánként 5,7 mg koffeint tartalmaz. A termék fogyasztása gyermekeknek, koffeinre érzékenyeknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek, szívbetegeknek nem ajánlott! A túlzott mértékű koffein-fogyasztás ingerlékenységet, álmatlanságot, heves szívverést okozhat!  Minőségét megőrzi (hó, év): lásd a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU

Debreceni Gábor – Testépítő világbajnok: „Amikor legelőször a kezembe vettem a pH-X PRO kapszulákat, akkor vettem észre mennyit növekedtek a pH-X-hez képest. Utána jött egy hihetetlen izomerő növekedés is. A pH-X technológia és a GWB Tea kivonat kombinációja hozzásegíti a Creatine pH-X PRO-t a gyorsabb és hatékonyabb felszívódáshoz feltöltési szakasz nélkül. Sosem gondoltam volna, hogy egy keratin készítmény idáig fejlődhet...”



 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!