Vissza

Összehasonlított termékek

Glutanator - 500 g

Összetett glutamin formula, 5 fajta glutaminnal. több


8 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Miért a Glutanator az ideális glutamin számodra?

Glutanator egy olyan összetett glutamin formula, amelynek különlegességét a benne található glutamin mátrix adja, amely 5 fajta különböző glutamin kombinációját tartalmazza. A BioTech USA fejlesztői olyan speciális glutamin formulát alkottak, amely a lehető leghatékonyabban szívódik fel.

Glutanator kis mennyiségben tartalmaz hozzáadott szénhidrátot is, így a sejtek szinte „magukba szippantják” és azonnal hasznosítják az elfogyasztott glutamint.

Miben nyújt többet egy glutamin mátrix?

Mert a glutamin általános funkcióján kívül, külön-külön is rendelkeznek számos pozitív tulajdonsággal, együtt pedig nagyszerűen erősítik egymás hatékonyságát. Védik a fehérjét a gyomorban bekövetkező károsodástól, valamint serkentik a növekedési hormon termelését is.

A glutamin előanyagok a glutamin védelmét, valamint hatékonyabb felszívódását biztosítják.

Miért is fontos a Glutamin?

  • A glutamin mind a vérkeringésben, mind a vázizomzatban nagy mennyiségben előforduló aminosav.

  • A glutamin sejtnövelő hatású, valamint stimulálja a fehérje- és glikogén szintézist is.

  • A növekedési hormon kibocsátásban is szerepet játszik.

  • Támogatja az immunrendszer egészségét.

  • Az izom glikogénraktárainak visszatöltésével nagyszerűen regenerál és energizál, így segít a túledzés káros hatásainak elkerülésében.

Ebből tehát az következik, hogy ha izomtömegben szeretnél fejlődni és az edzések okozta stressz hatásait kiküszöbölni, akkor érdemes Glutanatorral kiegészíteni az étrendedet.

Az edzés után minimum 5-10 g tiszta glutamin fogyasztása az általánosan bevett mennyiség,ami egy adag, vagyis 15 g Glutanatorban található meg. Az étrendünknek megfelelően érdemes reggel ébredés után, edzés közben (folyadékban feloldva) és edzés után is fogyasztani 15 -15 gramm Glutanatort a legjobb eredmény érdekében!

Összetevők: Glutamin Matrix (L-glutamin, N-acetil L-glutamin, Glutamin alfa-ketoglutarát, Glutamin etil-észter, L-alanil-L-glutamin), maltodextrin, aroma, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), emulgeálószer (guargumi), édesítőszer (szukralóz), színezék (béta-karotin).

Átlagos tápérték

1 adag 15 g

1 doboz 33 adagot tartalmaz

Megnevezés

100 g-ban

1 adag (15 g)

Energia

1493 kJ/ 353 kcal

224 kJ / 53 kcal

Fehérje (Glutamin Matrix)

66,67 g

10 g

Szénhidrát

17,33 g

2,6 g

Zsír

0 g

0 g

Felhasználási javaslat: 15 g (1 kanál/ 1 tasak) GLUTANATOR-t keverjen folyadékba és fogyassza az edzés során és rögtön az edzés után.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! A készítmény gyógyszeres kezelés alatt állók számára nem javasolt.

Minőségét megőrzi (hó/év): lásd a csomagoláson jelzett hónap végéig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: Európai Unió

Íz Citrom


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!