Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech Vitamin C 1000 + RoseHips

Hozzáadott csipkebogyóval és bioflavonoidokkal több


2 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Ha a legalapvetőbb és legfontosabb vitamint kell megnevezni, akkor minden bizonnyal a legtöbben a C-vitaminra szavaznának. Fogínyvérzés, megfázás, dohányzás, stresszes élet, megnövekedett fizikai igénybevétel esetén a C-vitamin jelenti az elsődleges antioxidáns forrást!

Mennyi a szükséges mennyiség naponta? A napi RDA (ajánlott mennyiség) szint gyakorlatilag arra elég csupán, hogy a C-vitamin hiányát jelentő legsúlyosabb megbetegedést, a skorbutot elkerüljük. Manapság a minimális szükségletet jelenti a napi 1000 mg bevitele. Sportolók, fizikai munkát végzők, vagy legyengül immunrendszerrel rendelkezők naponta több grammot is fogyaszthatnak.

Felhasználási javaslat: napi 1 tabletta.

Összetevők: L-aszkorbinsav, hordozóanyag (maltodextrin), tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz, csipkebogyó por (Rosa Canina gyümölcs), csomósodást gátló anyagok (talkum, magnézium sztearát), bevonó anyag (maltodextrin, E464, E1200, E553b, aroma, közepes szénláncú trigliceridek, E171).

Tápanyagok/ hatóanyagok a napi adagban

1 adag: 1 tabletta

A csomagolás 100 adagot tartalmaz

Megnevezés

1 adagban

RDA%*

C-vitamin

1000 mg

1250%

Csipkebogyó

50 mg

**

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel,

**: A napi ajánlott mennyiség nincs megállapítva

Fogyasztási javaslat: Napi egy tabletta, egy pohár vízzel.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

Minőségét megőrzi (nap, hó, év): lásd a dobozon jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU



 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!