Vissza

Összehasonlított termékek

Beverly Nutrition Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital - 500 ml AKCIÓ

A Carni Liquid 3000 L-karnitint tartalmazó zsírégető ital egy L-karnitint, króm-pikolinátot és B6-vitamint tartalmazó formula. Az L-karnitin transzport molekulaként működik, lehetővé téve a zsírok energiaforrásként való felhasználását a szervezetben. több


Íz:  alma

5 500 Ft
30 nap legjobb ára: 8 590 Ft

8 590 Ft Áfával

-36%

Megtakarítás 3 090 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital egy fejlett L-karnitin formula króm-pikolináttal és B6-vitaminnal. Az L-karnitin transzporterként működik, lehetővé téve a zsírok energiaforrásként való felhasználását.

A Carni Liquid 3000 nagy dózisú L-karnitinnel rendelkezik (3000 mg/adag), amely az egyik leghatékonyabb termék a piacon.

Az L-karnitin nélkül a zsírlerakódások a sejtekben és a véráramban raktározódnak. A CARNI LIQUID 3000 fokozza a zsírsavak oxidációját, növeli az energiaszintet, csökkenti a testzsírszövetet és megmenti az izomglikogént, így javítja a sportteljesítményt.

A Carni Liquid 3000 a fáradtság elleni küzdelemben is jó szövetséges, mivel magas antikatabolikus kapacitása.

Elősegíti az anabolizmust, ami nagyon hasznos az izmok pusztulásának elkerülésében.

CARNI LIQUID 3000-et kettő igazán finom ízben alkottuk meg, mondhatni ínyencek számára. Naranccsos és Zöldalmás ízben található meg nálunk.

Mi az L-karnitin ?

Az L-karnitin a zsírégetéshez nélkülözhetetlen molekula, a legjobb természetes zsírégető. A karnitint a szervezet maga állítja elő a lizin aminosavból és a C-vitaminból. Az L-karnitin molekulák feladata, hogy segítsék a hosszú láncú zsírsavak áthaladását a mitokondriális membránon, hogy energiává alakítsák őket a sejtekben.

A keringési rendszer által a sejtekhez szállított zsírsavaknak L-karnitinre van szükségük, hogy átjussanak a mitokondriumok sejtmembránján. Valójában ez a fő funkciója. A karnitin segíti a zsírégetést azáltal, hogy több zsírsavat küld a mitokondriumokba, hogy azok energiaként használják fel. A karnitin gondoskodik arról, hogy kevesebb zsír raktározódjon el.

Tudományos bizonyíték van arra, hogy bizonyos körülmények között és az életkor előrehaladtával csökken a termelése a szervezetben. Ahogy ez megtörténik, a test szövetéiben, beleértve az izmokat, a szívet és az agyat, csökken a karnitin-tartalom. Ez a csökkenés közvetlenül befolyásolja az izmok energiatermelő képességét, növelve annak esélyét, hogy bizonyos szövetek nem működnek megfelelően.


Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital előnyei

  • segít a fáradtság ellen.
  • Növeli az energiaszintet, mivel segít a zsírbontásban.
  • Növeli az anabolizmust.
  • segít az izomglikogént csökkenteni.
  • Javítja a sportteljesítményt, mivel nő az energiaszint a felesleges zsírok bontásával.
  • Professzionális természetes zsírégető.

Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital használata, fogyasztása

Minden nap (pihenő napokon is) 25ml.

Edzésnapokon 25 ml-t 20-30 perccel edzés előtt.

Amennyiben erős a túlsúly, illetve a leadandó felesleg, abban az esetben lehet változtatni az ajánlott mennyiségen, azonban a változtatáshoz mindenképp konzultáljon edzőjével, illetve érdeklődjön profi szakértőinknél a webshopon keresztül.

Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital  csomagolás - kiszerelés

Zöld alma ízben, 500 ml.


 

Zöldalma

Tápértéktartalom
Egy adag 25 ml
Hatóanyag egy adagra (25 ml) vonatkoztatva
L-karnitin bázis 3000 mg
B6-Vitamin 1,4 mg (100%*)
Króm 40 µg (100%*)
*NRV (ajánlott napi beviteli mennyiség)  
Összetevők: Tisztított víz (oldószer), Növényi glicerin (hígítva), L-karnitin bázis, Citromsav (savanyúságot szabályozó anyag), Aroma, Nátrium-benzoát (tartósítószer), Kálium-szorbát (tartósítószer), Szukralóz (édesítőszer), Zöld színezék (E-104, E-131), B6-Vitamin (piridoxin-hidroklorid), króm-klorid.
Javasolt használat: fogyasszon 25 ml-t 20-30 perccel edzés előtt vagy az orvos által javasolt módon

FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó.

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!