Vissza

Összehasonlított termékek

Max Gain Plus - 1000g zacskós

Tömegnövelő készítmény kezdő és nehezen fejlődő sportolók számára. több


Íz: 

3 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Max Gain Plus nagyszerű tömegnövelő készítmény kezdő sportolók számára. Feladata a szálkás izomtömeg gyors növelése és az izmok edzés utáni regenerálódásának elősegítése.

Magas glutamin-, BCAA- és esszenciális aminosav-tartalom

Max Gain Plus gyorsan felszívódó, nagy biológiai értékű tejsavófehérjék és tejfehérjék felhasználásával készült, és nagy mennyiségben tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, elágazó láncú aminosavat (BCAA), valamint glutamint, amik az izomzat optimális növekedéséhez szükséges legfontosabb aminosavak.

Elnyújtott hatású szénhidrátkeverék – Rövid és hosszú távú energia

A hozzáadott MCT (közepes láncú trigliceridek) és különféle szénhidrátok rövid és hosszú távú energiával segítik az izmokat az izomszövetek hosszas regenerációjában, és megakadályozzák, hogy a fehérjeszintézis folyamata során értékes fehérjéket égessünk el.

Összetétel: dextróz, maltodextrin, fruktóz, szacharóz, tejsavó fehérje koncentrátum, tejfehérje, közepes szénláncú trigliceridek (kókusz olajból, pálma olajból, kakaóvajból), emulgeálószer (E412), aroma.

Átlagos tápérték

1 adag 100 g

1 doboz 10, 15 adagot tartalmaz

Megnevezés

1 adag (100 g)

Energia

1757 kJ / 418 kcal

Fehérje

9,12 g

Szénhidrát

84,63 g

  • ebből cukor:

10 g

Zsír; MCT (közepes szénláncú tigliceridek)

2,67 g

  • ebből transz zsírsav

0 g

Élelmi rost

3 g

Felhasználási javaslat: Keverjen 100 g Max Gain Plus-t 400 ml vízbe vagy tejbe. Fogyasszon egy adagot naponta, az étkezések között, edzésnapokon 1 adagot 30-60 perccel az edzés után.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni. E124: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. A készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza! Várandós- és szoptató anyáknak fogyasztása nem ajánlott!

Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: (hó/év) lásd a csomagoláson

Tárolás: száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Ízek: Vanília, eper-banán és csokoládé ízben 

Származási hely: Európai Unió



 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!