Vissza

Összehasonlított termékek

Roller SPARTAN XC 145 - lila

Összecsukható alumínium roller vállpánttal. több


Szín:  lila

19 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Spartan XC 145 roller egy klasszikus, összecsukható alumínium roller. A vázra csatolható pántnak köszönhetően fáradtság nélkül szállítható. A biztonságos közlekedésről a roller hátsó kerekein található taposófék gondoskodik. Tömör kerekeinek köszönhetően szinte minden terepen használható a roller. A rollert gyermekeknek ajáljuk. A roller kormányának markolata párnázott, a biztonságos kapaszkodás és a ütközések tompítása érdekében.Gyermeke kedvenc időtöltésévé válhat a roller használata, mivel kicsi erőbefektetéssel élvezheti a gurulás élményét.
A rollerek általában két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga. A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatósak is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajthatóa leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb roller megbírkózik a mérsékelt tereppel is. A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még a rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző. A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll(2 könyök védő, 2 térd védő)
Technikai adatok:
  • könnyített 80% alumínium váz
  • állítható kormánymagasság 85-95 cm között
  • egyszerűen összecsukható
  • kerekek PU 145 mm
  • szín: fekete, lila
  • taposó fék a hátsó keréken
  • kitámasztó
  • a roller maximális terhelése 100 kg


 

Vélemények

Értékelés: 4.6

92%

vásárlónk ajánlja

5

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 17. 7. 2014

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Ár-érték arányosan, minőségi terméket kvántam vásárolni.

A rollert a 10 éves fiam részére vettük. Nagyon jól néz ki, strapabíró, gyorsan gurul. Már több hete használja, de nekünk nem kellett megkenni az alkatrészeket.

Még nem tapasztaltunk.


Paraméterek

Keréktípus PU
Váz Alumínium
Fékek Lábfék
Maximális teherbírás (kg) 100 kg
Kerekek mérete 145 mm
Súly 3.60 kg
Kormánymagasság 85-95 cm

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!