Vissza

Összehasonlított termékek

Scitec Liquid Carni-X 100.000 0,5 lit. kaktuszfüge-ananász

Magas dózisú karnitin ital több


8 100 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

  • Magas dózisú karnitin ital
  • Extra C-vitaminnal
  • Anyagcsere fokozás
  • Extra energia
  • Koffeinmentes
  • Zsírmentes
  • Laktózmentes*
  • Gluténmentes**

*Laktózmentes: <0,1 g laktóz/100 ml fogyasztásra kész ital.**Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

Mi is az a karnitin?

A karnitin a szervezetünkben is megtalálható aminosav származék.

Élelmiszereinkben is megtalálható az L-karnitin, kiemelkedő mennyiségben vörös húsokban és tejtermékekben. Vegetáriánusok és vegánok számára ajánlott kiemelten figyelni a karnitin bevitelre, növényi források közül jelentősebb mennyiségben található például sárgabarackban, avokádóban, földimogyoróban, hüvelyesekben.


Hogyan és mikor érdemes fogyasztani az L-karnitin kiegészítőt?

A LIQUID CARNI-X a legjobb társad a kardió edzéseidhez, legyen szó futópadon sétálásról, lépcsőzésről, vagy egy pörgős aerobik óráról. A megfelelő hatás érdekében, fogyaszd edzés előtt fél órával. Önmagában shot-ként is fogyaszthatod, vagy vízben oldva, kissé behűtve tökéletes frissítő.

A LIQUID CARNI-X 100 000 adagonként 2500 mg l-karnitint tartalmaz. C-vitamin forrásként, a hivatalosan ajánlott napi beviteli érték 225%-át nyújtja. Az extra C-vitamin többek között támogatja a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat és a szervezetben a karnitin szintéziséhez is szükség van rá.

Energiamérleg

A fogyás kulcsa, hogy kevesebb energiát vigyél be, mint, amennyit a napi tevékenységeid során felhasználsz, ezt hívjuk kalóriadeficitnek. Gondolatban képzeljen el egy mérleget (olyat, mint a klasszikus patikai mérleg), egyik serpenyőben a bevitt, másik tányérban az elfogyasztott energiával. Amennyiben egyik vagy másik oldalra jobban helyeződik a ˝súly˝ és ez az állapot tartósan fennáll, úgy képes a tested hosszú távon alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Az energiafelhasználás oldalára billen a mérleg...

  • ha kalóriacsökkentett étrendet tartasz (egészségmegőrzésed érdekében nem csak a mennyiségekre, hanem a tápanyagok minőségére is ajánlott odafigyelned)
  • aktívabb életmód (több, intenzívebb edzés) esetén
  • bizonyos táplálékkiegészítők segítségével*

*A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot


Adagolási javaslat és figyelmeztetés

Adagolási javaslat:
Oldjon fel naponta egy adag (12,5 ml) Liquid Carni-X 100000-t 125 ml vízzel. Elsősorban edzés előtt 30 perccel vagy két étkezés között éhgyomorra fogyassza. Használat előtt jól felrázandó!

Allergén információ:
A termék nem tartalmaz a 1169/2011/EU rendeletben meghatározott allergéneket.

Figyelmeztetés:
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Összetétel

Víz, L-karnitin, fruktóz, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tejsav; L-aszkorbinsav, kaktuszfüge-ananász aroma, édesítőszerek: nátrium-ciklamát, szukralóz, nátriumszacharin, aceszulfám-K; tartósítószer: kálium-szorbát.

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!