Vissza

Összehasonlított termékek

Futóbicikli JD First Bike - kék

Futóbicikli a legkisebbeknek több


Szín:  kék

29 700 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Lökdösődő JD First Bike egy modern fútobicikli, mely fejleszti gyermeke egyensúlyérzékét és stabilitását 3-5 éves korig. A futóbicikli fejleszti gyermeke koordinációs képességeit és kellemes része lehet a vidám szabadtéri játéknak. A kerékpározásra utána nagyon könnyű átállni. Gyereke igy gyorsaban tanulja meg a klasszikus biciklizést a gyerek kerékpáron. 
A futóbicikli 3-5 éves gyerekek számára készített kétkerekű, pedál és lánc nélküli, lábbal hajtható járgány. A gyermek lába végig a talaj közelében marad, így ő magabiztosan, bátran ismerkedhet az egyre virtuózabb biciklis feladatokkal. Az egyenletesen guruló, rendkívül jó menettulajdonságú járgánnyal a gyermek pillanatok alatt otthonosan, egyre nagyobb összhangban mozog. Ráadásul elnyűhetetlen; rombolók kisebb hadával szemben is állja a sarat. Amikor eljön az ideje az igazi kétkerekü pedálos biciklinek, már könnyedén megtanulja, anélkül, hogy tologatni kellene órákig a gyereket. A futóbicikli minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melynek segítségével a gyermek első kétkerekű társa lehet. A kerékpár fejlesztő, biztonságos és könnyű. A három-négykerekü biciklivel ellentétben kis emelkedőkön is könnyedén közlekedhet vele a gyermek fölfelé és lefelé.

Technikai adatok - JD First Bike futóbickli:
 

  • váz nagyon jó minőségű anyagokból 
  • attraktív fútobicikli dizájn 
  • fék a hátsó keréken a kormányon 
  • felfújható kerekek 2,76 bar
  • max. fútobicikli terhelés: 30 kg 
  • gyerekeknek 3 éves kortól
  • EN 71/14619 szabvány szerint.


 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!