Vissza

Összehasonlított termékek

OLIMP MCT OIL 400ML

MCT Oil – Olajozd meg az anyagcseréd! több


4 800 Ft
1 200 Ft / 100 ml

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az Olimp MCT Oil magas koncentrációjú energiaforrás, mely szinte azonnal hasznosul az izomzatban, illetve az anyagcsere fokozásával diétázás mellett rendkívüli módon megnöveli a testzsír „elégetését” a szervezet hőtermelésének fokozásával!

Az Olimp MCT Oil a legtisztább üzemanyag, amit az izmaidnak adhatsz! Megdöbbentő, hogy ez a „zsír” szinte mindennél koncentráltabb energiát képes biztosítani a szervezetnek úgy, hogy szinte azonnal az izomzatban hasznosul valamint szénhidrátot is „viszi magával” az izmaidba a zsírpárnák helyett!

Hagyományos zsírok fogyasztása esetén a telített zsírsavak csökkentik az inzulin azon képességét, hogy a szénhidrátokat az izomba juttassa, így a bevitt zsírból és a szénhidrátból is egyből testzsírt „gyárt” a máj, ráadásul nem engedi az izomzatnak, hogy „felszívja” a hasznos szénhidrátokat és aminosavakat!

Az Olimp MCT Oil tökéletes a tömegnövelés és a zsírégetés támogatására is, hiszen a szervezet képes hasznosítani a szénhidrátokat és zsírokat, így azokból energia lesz, nem zsírpárna!

Tiszta izomtömeget akarsz? Az Olimp MCT Oil segít, hogy a bevitt extra mennyiségű tápanyagtól az izmaid nőhessenek, ne a hájad!

Szálkásítasz? Az MCT Oil extrém módon – 40% körüli értékkel - növeli a thermogenezist, magyarán a szervezet a testzsírt fokozott hőtermeléssel – szinte szó szerint – elégeti! Valamint jelentősen növeli a zsírbontó enzimek termelődését, illetve első körben kitakarítja a bélrendszerből a lassabb anyagcseréből eredő káros lerakódásokat!

Robbanásszerű energizálást akarsz? Az MCT Oil edzés előtt fogyasztva rendkívüli módon „betöltve” érezheted Magad!

Az Olimp MCT Oil az anyagcserét hihetetlenül felturbózza és optimalizálja!

- Közvetlen energiaforrásként rögtön energizál, mert a bevitt szénhidrátokat is segít az izomban hasznosítani!

- Csökkentett szénhidrátbevitelű diéta során extrém módon növeli a szervezet hőtermelését, így a szervezet a szükséges többletenergiát a zsírraktárakból kénytelen fedezni!

- Ketogén diéta mellett szinte elengedhetetlen!

- Speciális szerkezetéből és az anyagcsere fokozásából eredően magas energiatartalma ellenére sem rakódik le zsírpárnaként!

- Teljesen növényi eredetű, így vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Kiszerelés: 400 ml

Javasolt adagolás:

Az emésztő rendszer az első időszakban nem képes tolerálni az ilyen struktúrájú olajakat, így azt a hozzászoktatási időszakban mérsékelten kell adagolni! Az első 2 napban fogyassz kétszer fél kanálnyit (kb. 5-10 ml) étkezés után, a 3. naptól fokozatosan növelheted az adagot akár 2x15 ml mennyiségig.


Összetevők:

Tápanyagtartalom (100g - 110 ml) 100 g 14 g / 1 evőkanál
Energia érték 3470 kJ / 830 kcal 485,7 kJ / 116,2 kcal
Fehérje 0 g 0 g
Szénhidrát 0 g 0 g
Zsír 100 g 14 g
Kapronsav (C6:0) 2 g 0,3 g
Kaprilsav (C8:0) 50-65 g 7,0 - 9,1 g
Kapronsav (C10:0) 30-45 g 4,2 - 6,3 g
Laurinsav (C12:0) 3 g 0,4 g

 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!