Vissza

Összehasonlított termékek

Melatonin 90 tabletta

Melatonin tartalmú étrend-kiegészítő tabletta. több


3 900 Ft
43,33 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Miért ajánljuk a BioTechUSA Melatonin terméket?

  • Gyorsabb elalváshoz*
  • Időeltolódás okozta fáradtságérzet csökkentéséhez**
  • Praktikus 90 adagos kiszerelés

TERMÉSZETES TÁMOGATÁS

A melatonin egy hormon, amit a szervezetünk az esszenciális triptofán aminosavból állít elő. Legnagyobb mennyiségben sötétben termelődik, ha lement a nap vagy ha mi besötétítettünk a szobánkban, világosban pedig alacsony mértékű a produkciója.

A BioTechUSA Melatonin tabletta 1 mg hatóanyagtartalma és gazdaságos kiszerelése rendkívül praktikus. *A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, gondoljunk csak egy hajtós, kimerítő hétköznapra.  Persze magunkkal is vihetjük, egy hosszú üzleti útra vagy akár edzőtáborba, **mert a melatonin segít enyhíteni a hosszú repülőút és az időeltolódás okozta fáradtságérzést is. 

*A kedvező hatás 1 mg melatonin lefekvéshez közeli időben történő fogyasztásával érhető el.

**A kedvező hatás legalább 0,5 mg melatonin fogyasztásával érhető el az utazás első napján, lefekvéshez közeli időben, majd a szedést folytatva a megérkezést követő néhány napon át.

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Melatonin terméket?

  • nőknek, férfiaknak egyaránt, ha csökkenteni szeretnék az elalváshoz szükséges időt

Mit tartalmaz a BioTechUSA Melatonin?

1 adagban (1 tabletta):                                         

  • 1 mg melatonin

Kiszerelés: 90 tabletta (90 napi adag)

A Melatonin az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Hogyan kell szedni a BioTechUSA Melatonin terméket?

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 tablettát egy pohár vízzel, lefekvéshez közeli időben! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekeknek, terhes vagy szoptató nőknek nem ajánlott! Nem ajánlott ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén, valamint azoknak, akik folyamatos éberséget igénylő tevékenységet végeznek, ahol az álmosság biztonsági problémát jelenthet.


Összetevők

Tömegnövelő szerek (kalcium-foszfátok, cellulózgél, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz), melatonin 0,5%, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói). Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. FIGYELMEZTETÉSEK: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása nem javasolt ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén, továbbá azok számára, akik tartós éberséget igénylő tevékenységet folytatnak, ahol az álmosság biztonsági problémát jelenthet! MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). TÁROLÁS: Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen. Felbontás után a szilikatasakot ne távolítsa el!

Hatóanyag táblázat

Hatóanyagok I Napi adag: 1 tabletta I Adagok száma a termékben: 90

 

1 tablettában

Melatonin

1 mg

FORGALMAZÓ: BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti út 60., Magyarország. SZÁRMAZÁSI HELY: EU. (az elsődleges összetevő(k) származási helye: nem EU). ND210122-v2-210119ML

Nettó tömeg: 16,7 g/90 tabletta


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!