Vissza

Összehasonlított termékek

Olimp Ulgrip Junior - 10 tasak málna íz

Melegítő ital gyermekbarát formába. A készítmény összetevői elősegítik a könnyebb köptetést és enyhítik a torok irritációját - köhögést, rekedtséget, szárazságot. több


3 400 Ft
340 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Instant italpor melegítő ital készítéséhez!

Az Olimp Ulgrip™ Junior gyermekbarát italpor készítmény összetevői növelik a test immunitását és enyhítik a torok irritációját - köhögést, rekedtséget, szárazságot.

A készítmény egyedülálló, kizárólag természetes összetevőkön alapuló formula, tartósítószerek, ételfesték, adalékanyagok (aromák, édesítőszerek, sűrítőkanyagok) nélkül.

Olimp Ulgrip™ JuniorAz  készítmény ajánlott megfázás, influenza időszakában, őszi-téli hónapokban valamint tavaszi fáradtság esetén és a test gyengesége, kimerültsége idején. Támogathatjuk vele a légzőrendszer megfelelő működését és csökkenthetjük a torok nyálkahártyájának és hangszálainak irritációját (köhögés, szárazság, rekedtség).

Az Olimp Ulgrip™ Junior kiváló minőségű porított acerola gyümölcs, C-vitamin ( a c-vitamin :mely a porított acerola gyümölcs 15%-os tartalma, méz kombinációja; málnapor, feketeribizli és bodza koncentrátumokkal. Kiegészítve rutin, valamint hársfa és kamilla kivonatok speciális keverékével.

 

Az Olimp Ulgrip™ Junior hársfa kamilla és c-vitamin keveréke elősegíti az immunrendszer megfelelő működését és ezálltal megerősíti a test természetes ellenálló képességét.


C-vitamin szintén részt vesz a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében, csökkenti a fáradtságot és hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.

kamilla és a hársfakivonatok nyugtatóan hatnak a torokra és a hangszálakra, különösen irritáció esetén. A hársfakivonat köptető hatása segít fenntartani a légzőrendszer megfelelő működését.

bodzakivonat segít enyhíteni a köhögést és a rekedtséget. 

Méz, fekete ribizli és málna, amelyek a készítmény részét képezik, olyan összetevők, amelyeket hosszú évek óta alkalmaznak a közönséges nátha gyógyításának hagyományos eljárásaiban.

Kiszerelés: 10 tasak

 


Javasolt használat: 3 éves kórtól ajánlott.
1 tasak tartalma naponta 1-szer étkezés előtt vagy alatt. Oldja fel a tasak tartalmát 100 ml forró, de nem forrásban lévő vízben, és keverje addig, amíg a por fel nem oldódik. A víz hőmérsékletének megfelelőnek kell lennie a termék elfogyasztásához az elkészítés után. Nem lépheti túl az ajánlott napi adagot.


Összetevők: cukor, porított málna, porított acerola bogyó 15% természetes C-vitamin tartalommal (standardizálva), méz, feketeribizli-por koncentrátum, tömény bodzapor koncentrátum (leve), hársfa virágzat kivonat (Tilia cordata Miller), kamilla virágkivonat (Matricaria recutita L.), rutin.


Tápérték:

 1 tasak
Málnapor

600 mg

Acerola cseresznye por
  ebből C-vitamin
400 mg
60 mg (75%**)
Méz 400 mg
Feketeribizli koncentrátum 300 mg
Bodza koncentrátum 300 mg
Hársfa virágzat kivonat 80 mg
Kamilla virág kivonat 45 mg
Rutin 15 mg
*%RDA


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!