Sport>Görkorcsolyák>Fila görkorcsolyák>Férfi Fila görkorcsolyák > Fila Legacy Pro 100 görkorcsolya Fekete/Piros (Termékkód: 010621060)

Fila Legacy Pro 100 görkorcsolya Fekete/Piros - AKCIÓ

Teljes kényelem, megfelelő szintű védelem, a sebesség és az irányítás megfelelő keveréke, három 100 mm kerék, könnyű extrudált alumínium alváz.

Teljes kényelem, megfelelő szintű védelem, a sebesség és az irányítás megfelelő keveréke, három 100 mm kerék, könnyű extrudált alumínium alváz. több »

Méret
42 43 45
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
29 800 Ft
Nettó ár:
23 464,57 Ft
Gyártói listaár:
53 600 Ft
- Megtakarítás 23 800 Ft (44%)
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Paraméterek
  • Hasonló termék (1)

Fila Legacy Pro 100 görkorcsolya Fekete/Piros

Köszönhetően a  3 x 100 mm kerekeknek és a könnyű alumínium váznak a Fila Legacy Pro 100 görkorcsolya a sebesség és az irányítás megfelelő keveréke. Nagyszerű opció a nagy távolságok megtételére a megfelelő kényelem és mozgékonyság megtartásával.
A bélés a láb ergonómiáját követi anatómiai párnák behelyezésével, amelyek növelik a kényelmet a hosszabb használat és a hosszú edzések során. A maximális légáteresztő képességet a Fila Skates Air Flow technológia biztosítja, amely képes a levegőt a cipő belsejébe vezetni állandó belső levegőcserét és hatékony láb transzpirációt generálva. A héjat műanyag tartó erősíti. A zárórendszer személyre szabott és gyors illeszkedést tesz lehetővé fűzővel, tépőzárral és mikrométeres csattal a héjon. Az alváz könnyű és erős, amely lehetővé teszi az erő pontos és azonnali továbbítását a kerekek felé növelve a teljesítményt és megkönnyítve az irányváltást. Fém alkatrészek, alumínium távtartók és ABEC 7 csapágyak egészítik ki ennek a fantasztikus fitnesz görkorcsolyának a technikai felszerelését.
​​​​​​Technikai leírás:

  • Alváz: Alumínium 6000 - tamponnyomás – 3 kerék– tengelytávolság 275 mm
  • Cipőszár: magas
  • Rögzítés: csat, fűző és tépőzár
  • Cipő tulajdonságai: FILA AIR FLOW, előformázott párnázás
  • Kerekek: 100mm/84A
  • Csapágyak: ABEC 7

Fila Legacy Pro 100 görkorcsolya Fekete/Piros - Termékparaméterek

Csapágyak
ABEC 7
Kerékméret
100 mm
Kerék keménység
84 A

Fila Legacy Pro 100 görkorcsolya Fekete/Piros - alternatívák - minden raktáron!

Fila Legacy Pro 100 görkorcsolya Fekete/Piros - ezen kategóriákba besorolva: